aryeti Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam Serdecznie, Mam problem. Padła mi pompka centralnego zamka, a konkretnie rozsypał się w niej grafitowy wkład. Mam pytanie. 1) czy można w jakiś sposób to naprawić? Dostać gdzieś lub wie ktoś gdzie dokupić takowe części? Sama pompka działa tj. załącza się zarówno na kluczyk jak i otwarcie/zamykanie drzwi z pilota, jednak nie pompuje oczywiście. 2) Co mogło być tego przyczyną? Czy jakaś nieszczelność w układzie, zużycie czy może zima? 3) Ma może ktoś do sprzedania takową pompkę i czy ważna jest literka w końcowym numerze pompki "A" "E" itp.? Dzieki wielkie za odpowiedzi. [mod]Gdzie jest prefix !!! - poprawione[/mod]
mcm Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 wirniki często padają, literka na końcu nr pompki jest ważna, najlepiej znaleźć jakąś uszkodzoną i wymienić wirnik
aryeti Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 dzieki za info, a wiesz czy mozna wogule nabyc gdzies takowy wirnik sam bez pompy? jakis sklep np. czy aso?
aryeti Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 ech no to lipa... ale dziekuje za pomoc. W zwiazku z czym jednak jezeli ktos posiada takową czesc chetnie odkupie
piotr26a4 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja swój wirnik pokleiłem Poxipolem z tym że był w trzech kawałkach i wszystkie były bez ubytków także narazie całość w domu ale jak na zewnątrz temperatura się podniesie to montuję i dam znać a przy okazji czemu nie mogę otworzyć drzwi kierowcy z kluczyka? Kluczyk ładnie wchodzi się przekręca wszystko niby ok ale drzwi się nie otwierają. Od strony pasażera ok.
Rekomendowane odpowiedzi