Julo Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Panowie, co znajduje się pod prawą przednią lampą, coś co przypomina kształtem filtr oleju ? Wypłynął z okolic tego miejsca zielony, prawie świecący płyn, który zarzygał wszystko dookoła...
fayera Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Jak zielony to od wspomagania. A kierownica jak sięę kręci?
Julo Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 Sprawdziłem, płynu od wspomagania nie ubyło i jest inny odcień tej zieleni... Kierownica chodzi tak jak wcześniej - normalnie
fayera Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Najlepiej jakbyś jutro jakieś foto podglądowe zrobił
wrclaguna Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Jak zielony to od wspomagania. taki kolor to ma nowy plyn a pozniej robi sie rdzawy Julo masz spryski
Julo Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Tak mam, ale płyn do szyb jest niebieski aktualnie :] A może to coś z klimatyzacji Jak kapnęło na śnieg to prawie świeciło na zielono
wojtekce Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Tak mam, ale płyn do szyb jest niebieski aktualnie :] A może to coś z klimatyzacji Jak kapnęło na śnieg to prawie świeciło na zielono kontrast dodawany do czynnika klimatyzacji :gwizdanie: masz nieszczelność
Julo Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Shit, no nic, dzięki za pomoc. Auto już u mechanika, zobaczymy co się stało
Rekomendowane odpowiedzi