Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierwsza rzecz: nie wiadomo czy nie są pokrzywione

druga rzecz : może to są jakies repliki

Opublikowano

na alledrogo ceny zaczynaja sie od 850 za MAMy, a jeszcze nie dawno byly i za 750 ;) Jesli proste to nie ma sie czego przyczepic. Ale do b7 to one nie wygladaja...

Opublikowano

do b7 nie wygladaja ? nie rozumiem....

Opublikowano

chyba chodzi mu o to ze nia pasuja wizualnie, ale tak patrze teraz ze et ma male podejda Ci?? mi by nie podeszly na przod

Opublikowano

male ? na lato mam orginalne 19 rs4 tam et jest 29 i wszystko gra , fakt ze nadkola byly lekko poszerzane ale nic nie obciera , mysle ze 18 z et 35 nie powinno sie nic dziac

Opublikowano

a masz na zaciskach obejme? bo ja mam i kiedys dobrze ze nie kupilem felg bo rakowalo mi okolo 1cm aby nie obcieralo o ta oslone, oczywiscie mowie o sytuacji bez dystansow bo ja sie nie bawie w takie cuda

Opublikowano

no wlasnie jestem przed zmiana hamulcow , i wiem ze zaciski ktore mam zamiar wsadzic pod 17 napewno nie podejda , dlatego szukam 18 na zime z et mniejszym od 40

Opublikowano

Aluminium się na nich utlenia, więc za miesiąc będą wyglądały jak wielka kupa. Jedyne wyjście to je kupić, zerwać lakier i wypolerować na lustro. Ja tak zrobiłem, tyle, że dorwałem jeszcze bardziej zniszczone za 500zł i w sumie po 2 tygodniach polerowania jestem zadowolony do dziś :)

Opublikowano

jak sie utlenia to moze jakas chinska podrobka bo watpie zeby przy ori o tym nie pomysleli wszystkie aluminiowe elementy np. w podwoziu masz pokryte specjalnym olejowym preparatem zeby sie nie utlenialo

Opublikowano

no wiadomo, że podróbka :decayed: te moje fele mają 2 rozstawy, także tego.. :naughty: ale dziury zaliczałem dość srogie i do dzisiaj felgi nie biją :)

Opublikowano

a ciort to wie jak sa nowe to mozliwe ze chinole, z tego co pamietam do merca i vw kiedys ori to robila firma ronal zawsze na rancie od zewnetrznej (tzn pod opona) byl napis ronal jak kupywalem swoje trzy lata temu na zime 16 cali do audi tez byl, wzor tego typu

http://allegro.pl/alufelgi-audi-a4-orginal-7-5jx16-et45-300-zl-szt-i1435319813.html

Opublikowano
MADE IN CHINA - pierwsza dziura i felgi do wyrzucenia prostowania.

:facepalm:

Opublikowano

MADE IN CHINA - pierwsza dziura i felgi do wyrzucenia prostowania.

jeżdżę na plastelinach 2 sezon i tak jak wyżej pisałem, kilka mega dziur poszło w mojej karierze :decayed: felgi nadal są proste i nie biją :) nie wiem czy takie felgi użytkowałeś czy nie, ale ogólnie poszła na forum fama, że plasteliny i każdy to powtarza :wallbash: w poprzednim samochodzie miałem brytyjskie FOX Racing, też raczej plastelina, a takie dziury wytrzymywały, że wychodziłem sprawdzić czy samochód się nie złamał :kox: