Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Nasze A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam za to zdjęcie z adresem strony, ale ta Audi to nowy nabytek i jeszcze nie zdążyłam jej sama ładnie sfotografować. Poprawię się w najbliższym czasie ;).

12_49ad5.jpg

była Pre fotka ale w avatarze ...

PS. troche mało fotek jak na chwalenie sie autem [keżor][br]Dopisany: 21 Listopad 2007, 12:11 _________________________________________________No to następne... ;) Niestety wszystkie robione przed kupnem. Ale jak narazie nic się nie zmieniło

0_6512b.jpg

11_69529.jpg

14_b6585.jpg

20_3437d.jpg[br]Dopisany: 21 Listopad 2007, 14:44 _________________________________________________

Opublikowano

bardzo ładna i widać że zadbana :th:

Opublikowano

zyklon....zyklon....to handlarz z elbląga, prawda? Autko super

Opublikowano

Piękna a4 :th: :th: :thumbup: Najlepsze jest ze to TDI :th: pogratulować zakupu :th:

pozdro :audi: :th:

Opublikowano

MMMMM ładna :oklaski: , do tego większa fela i baja :a4fan:

Opublikowano

Sedan po II lifcie... Czy może być coś piękniejszego? :) (Tylko nie próbujcie mi wmówić, że Avant po II lifcie :D). Nie trzeba nic zmieniać. Większa felga i będzie :thumbup:

Drewienko w środku by ładnie wyglądało :P Ja u siebie jutro będę miał :dance:

Opublikowano

przesliczna, piekny kolor, do tego felgi 17" gleba i (xenon) i bedzie przepiekna :thumbup:

Opublikowano

w kosmos prosze :kox:, taka 3ba niezle, dlugo i czyms porzadnym :drunk:....

Opublikowano

nie ma jak to ladny traktor i to jeszcze po lifcie , tylko lac gnojuwke i jezdzic . 17 na lato i bedzie miodzio :a4fan: :a4fan: :a4fan: :th:

Opublikowano
  • Autor

Wow dzięki za opinie, też jestem dumna :> w sumie to 7 lat czekałam, żeby a4 kupić (zaczęliśmy od Kaddeta, potem jajko, a ostatnio Astra). Koła 17 na pewno, ale z tym niestety trzeba poczekać aż się sezon zimowy skończy. Tak szczerze mówiąc (wstyd się przyznać) to ja na fotelu pasażera tylko jeżdżę ;), to bardziej mojego męża oczko w głowie. Nawet gdybym miała prawko, to nie wiem czy pozwoliby mi jeździć :P. Tak handlarz był z Elbląga (choć mu zrobiłam kryptoreklamę - szczególnie nie polecam), a autko wypatrzyliśmy na giełdzie i to była miłość od pierwszego wejrzenia :) Ja chciałam A6, ale wszystkie oglądane były pomęczone, brakło też trochę kasy, a co najbardziej przeważyło w A6 jest problem z silnikami diesla: 1,9 - za mało na ten samochód, a 2,5 - ma złe opinie, podobno bardzo wadliwe, no i kosmiczny koszt wymiany paska rozrządu. W sumie jestem :thumbup: