Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B6/B7] Jakie są różnice między twardością zawieszenia 1BD a 1BE i 1BV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy miał ktoś doświadczenie z twardością 1BD jest bardziej podobne do 1BV (twarde) czy 1BE (śr. tward.) bo mam do kupienia taki komplet (1BD - 8E00513033L , 8E0413031CP) ale nie chciałbym się przesiąść z 1BA na np. coś w stylu 1BV

1441677781.jpg

Opublikowano

Dzięki ale przeczytałem uważnie cały wątek i nie ma tam nic o 1BD :no:

rozumiem ze jest wiele czynników które mogą zmieniać charakterystykę dla danego typu ale ja chciałem się cos dowiedzieć na temat ogólnej charakterytyki 1BD względem 1BV czy BE

Opublikowano

Dzięki ale przeczytałem uważnie cały wątek i nie ma tam nic o 1BD :no:

rozumiem ze jest wiele czynników które mogą zmieniać charakterystykę dla danego typu ale ja chciałem się cos dowiedzieć na temat ogólnej charakterytyki 1BD względem 1BV czy BE

A Ty masz 1BD? :blink::shocked::cool1:

Opublikowano

Mogę takie mieć podałem nr amorów to są od 1BD mam dostać też nr sprężyn ale to za jakiś czas

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy miał ktoś doświadczenie z twardością 1BD jest bardziej podobne do 1BV (twarde) czy 1BE (śr. tward.) bo mam do kupienia taki komplet (1BD - 8E00513033L , 8E0413031CP) ale nie chciałbym się przesiąść z 1BA na np. coś w stylu 1BV

1441677781.jpg

Skoro się nie chcesz przesiąść z 1BA na 1BV to tym bardziej na 1BD nie będziesz chciał bo podejrzewam, że to jest coś w stylu 1BV... Bo 1BD to przecież typowo sportowe zawieszenie. :cool1:
Opublikowano

Witam

1441677781.jpg

Skoro się nie chcesz przesiąść z 1BA na 1BV to tym bardziej na 1BD nie będziesz chciał bo podejrzewam, że to jest coś w stylu 1BV... Bo 1BD to przecież typowo sportowe zawieszenie. :cool1:

A skąd wiesz że to jest "typowo sportowe" zawieszenie jeździłeś :mysli:

ETKA tego właśnie mi jednoznacznie nie określa że to "bardziej lub mniej" sportowe zawieszenie

2011_02_04_172835.jpg[br]Dopisany: 04 Luty 2011, 17:30_________________________________________________ akjam Widzę że usunąłeś post ale i tak odpowiem :wink4:

Tak czytałem to co ty i nie wiem czy to aby na 100% tylko zawiecha do S4 i jak się to ma do BE BV ?

2011_02_04_173934.jpg

Opublikowano

Podobno czytałeś to co ja... :gwizdanie: 1BD to zawieszenie sportowe S4... :cool1: P.S. Usunąłem przez pomyłkę. :hi:

Opublikowano

Podobno czytałeś to co ja... :gwizdanie: 1BD to zawieszenie sportowe S4... :cool1: P.S. Usunąłem przez pomyłkę. :hi:

czytałem i co.....

1BE to też sportowe i 1BV też jest tak nazwane w Etce więc dalej nie rozumiem co chcesz mi powiedziec przez "to zawieszenie sportowe" nie jest opisane jako tylko S4

• Pomoc techniczna 1