Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Brak STOPów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ze bylo o tym wiele razy ale nie na trafilem na taki przypadek jak u mnie :wallbash:

Chodzi o to ze nagle przestaly mi swiecic stopy. Wymienilem zarowke bo jedna byla zjarana i... nic.

Wymienilem bezpiecznik bo tez sie zjaral i...nic.

Zdjalem plastik spod kierownicy, dobralem sie do tago jasnego przelacznika i nic.

Swoja droga to dzialanie tego przelacznika jest proste jak budowa cepa... :tongue4:

I dalej patrze a tu znowu bezpiecznik zjarany.

Wymieniam, wciskam tem pitolnik z hamulca i JEB!! Bezpiecznik strzelil :disgust:

Doszedlem do tego ze moze byc gdzies jakies zwarcie ale gdzie...?

Chyba ze na tym wlasnie polega zjaranie sie tego przelacznika...?

Dzisiaj zrobilem jakies 300km bez stopów i dwa razy prawie mi w kufer wjechali wiec srednio mi sie widzi jezdzic dalej...

Kto ma jakies ciekawe pomysly?

Opublikowano

może masz zwarcie w samej lapie... przy prowadzeniach do żarówki,np mogło zaśniedzieć :mysli:

Opublikowano

Lampy sprawdzilem i nie robia zwarcia... :confused4:[br]Dopisany: 06 Luty 2011, 16:03_________________________________________________Bylem u elektryka. Okazalo sie ze jak wkrecalem w próg srube to gdzies przewod od hamulcow dotykal tego i przez to lapal mase. Usterka zlokalizowana i naprawiona :notworthy:

Swoja droga to nie do konca przemyslane jest puszczanie wiazki w progu. Najechanie na kamien czy inne cos co go wgniecie albo wlasnie wkrecenie sruby i po instalacji :mysli: Oczywiscie wiem ze to moja wina i ktos za pyta po kiego ch...ja zem wkrecal tam srube.No ale najwazniejsze ze juz wszsytko ok.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...