duffy Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 tak jak w temacie, czy ktos kupowal nowe opony na raty, mam spora wydatki a nie chce czekac kolejny miesiac zeby odlozyc kase na nowe gumy. macie moze zaufanych sprzedawcow prowadzacych sprzedaz ratalna chodzi o jakies oponki 215/35 r18 do 2000 zlotych
jozek726 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 nie lepiej poczekać miecha i kupić te opony niż potem płacić co miesiąc i wyjdzie duzo więcej
grippen Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 och nie tak dużo wyjdzie go moze ze 100 zł więcej zależy jeszcze na ile weźmie ja polecam www.netcar.pl
duffy Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Opublikowano 8 Lutego 2011 dokladnie duzo wiecej nie wyjdzie a nie bede sie musial bujac na 15" grippen brales cos od nich ? jest wogole na tej stronie jakas szukajka bo zaraz mnie trafi- klikam na wiecej tam gdzie jest rozmiar opony i przewija mi tylko strone troche nizej ;(
martini_dy Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 każdy kupuje jak może - jak możesz na raty bierz na raty - to normalne przecież czy opony czy telewizor. śmiało bez wstydu normalna sprawa
grippen Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 dokladnie duzo wiecej nie wyjdzie a nie bede sie musial bujac na 15" grippen brales cos od nich ? jest wogole na tej stronie jakas szukajka bo zaraz mnie trafi- klikam na wiecej tam gdzie jest rozmiar opony i przewija mi tylko strone troche nizej ;( Brałem Opony 1,5 roku temu i zero problemów bardzo polecam tam masz sporo tych rozmiarów a jakiego szukasz rozmiaru [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 09:16_________________________________________________coś im się stronka schrzaniła bo kilka dni temu jak wcisnałęś więcej to się wyświetlała taka duża tablica i było tych rozmiarów od za.... napisz że nie da się wyświetlić i to naprawią [br]Dopisany: 09 Luty 2011, 09:33_________________________________________________ wogole na tej stronie jakas szukajka bo zaraz mnie trafi- klikam na wiecej tam gdzie jest rozmiar opony i przewija mi tylko strone troche nizej sprawdziłem przed chwilą i na IE się coś pieprzy ale chodzi na FireFoxie wcisniesz więcej i masz inną planszę z wyborem rozmiarów
duffy Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 juz sprawdzalem, niestety na chwile obecna nic ciekawego :/ jedynie trzy rodzaje opon i szczerze troche za drogie każdy kupuje jak może - jak możesz na raty bierz na raty - to normalne przecież czy opony czy telewizor. śmiało bez wstydu normalna sprawa akurat telewizor kupilem za gotowke teraz maluje auto i chcialbym zeby po odbiorze auto jezdzilo od razu na alu a kasy na opony nie nadrukuje dlatego szukam czegos w sorzedazy ratalnej na 6 rat duzo nie przeplace jakby sie komus cos rzucilo w oczy to szukam 215/35 lub 215/40 r18
Rekomendowane odpowiedzi