mlody_89 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam, jak wyjmowałem wczoraj radio to zobaczyłem ze po wyjęciu jest jakaś różowa kostka, nigdzie nie podłączona i jakieś wyrwane kabelki, nie wiem do czego one służą, domyślam się ze ta różowa kostka powinna być wpięta w ta wtyczkę niebieska która jest widoczna z tyłu, i zostają mi te oderwane kabelki,schodzą się one w jedna izolacje razem z ta kostka. Zależy mi na tym żeby ktoś mi pomógł. I jeszcze jedno pytanie do czego służy ta niebieska wtyczka?? Wszystko widoczne na zdjęciu
benton Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Podaj nr kostki... dziewięcio cyfrowy + ewentualnie literke
chriss Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Myślę ze ta wtyczka jest od silniczka klapy nawiewu którą widać (niebieskie gniazdo) a te kable mogą być od jakiegoś czujnika klimy.Ale to tylko domysły dobrze by to ktoś kto ma podobny model sprawdził i sie wypowiedział
mlody_89 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 tak ta rózowa wtyczka była od nawiewów, tylko nie wiem jak z tymi dwoma kabelkami ;/ znalazlem zdjecie u nas na forum i sa te dwie wtyczki i ta co mam urwane kable zaznaczyłem na zdjeciu
Rekomendowane odpowiedzi