Pavetti Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Jakby co to ja się wstępnie piszę. Jutro wyjeżdżam z KGu, ale do niedzieli wrócę.
Pavetti Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Jak dla mnie ok. Dziś wracam więc w niedzielę stawie się. Panowie i jak tam?
lunatic Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Ja bede tylko moze troche wczesniej 18 to juz ciemno sie robi w taka pogode jak mamy.
prezesik18 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 moja a4 na handelNie kuś
lunatic Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 Prezesik na nastepny spocik weź te dystanse ja wezme felge 16 i sprawdzimy czy wejdzie pod mój zacisk.
Kazik123 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 nic na siłę ale żona zamówiła wózek dla córki i jest ciasno jak mam jeszcze 2-3 lata jeździć jak rumun albo wstawić box na dach to czas kupić coś większego w taka pogodę jak dziś kółka od wózka brudne i za każdym razem jestem ujeba....Y o bagażniku nie wspomnę za kawalera było ok ... bagażnik pusty tylne siedzenia puste a teraz jak mamy gdzieś jechać czy kupić ... narazie ogłoszenie wstawiłem tylko w klubie jak będzie lepsza pogoda to zrobię sesje i wstawiam na otomoto i olx jeść nie woła, oliwa zmieniona żona jeździ prawie codziennie tylko takie trasy ze silnik 70 stopni nie osiąga kupca mam ale szkoda mi auto do niego oddać bo sadysta no i chce za grosze jak będzie pogoda to możemy zrobić spota w niedzielę ale ok. 18
Pavetti Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Ja też się piszę jak coś.
prezesik18 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Ja nie dam sobię głowy uciąć że będę. Na pewno będę jechał na 14.00 do Ustronia, ale to raczej zaraz będę wracał.
Pavetti Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Słuchajcie srebrna b5 na ramkach klubowych to kto?
Kazik123 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 A kto to wie... na mieście widziałem kilka a4 z ramkami i nikt się nie odzywa kilka razy widziałem b5 ze złotymi felgami co asfalt rysowała , aż iskry leciały .. pewnie jakiś grubas ze tak nisko siedziała ? to zróbmy spota w następna niedzielę może będzie lepsza pogoda bo teraz to nawet auta nie warto myć jak cos mi pasuje najbardziej po 17-18 bo w każda niedzielę pracuje
prezesik18 Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 A kto to wie... na mieście widziałem kilka a4 z ramkami i nikt się nie odzywa kilka razy widziałem b5 ze złotymi felgami co asfalt rysowała , aż iskry leciały .. pewnie jakiś grubas ze tak nisko siedziała to zróbmy spota w następna niedzielę może będzie lepsza pogoda bo teraz to nawet auta nie warto myć jak cos mi pasuje najbardziej po 17-18 bo w każda niedzielę pracuje Ostatnią mszę odprawiasz o 15.00 że wcześniej Ci nie pasuje? [emoji2]
Rekomendowane odpowiedzi