emil0510 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam serdecznie. W ostatnim czasie mam problem z lampką świecy żarowej. Po przejechaniu kilkudziesięciu kilometrów w pewnym momencie zaświeca się lampka świecy żarowej. Nic więcej się nie dzieje. Gaśnie po około 15 minutach. Miał ktoś już taki przypadek?? Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzio Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 witaj, podepnę się pod temat. ostatnio też mi się zaświeciła i po jakimś czasie zgasła (nie wiem czasem czy nie po tym jak zachamowałem) ale również hamulce tzn pedał po starcie jest jak gąbka (pózniej jest ok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 prawdopodobnie czujnik stopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 raczej bardzo bardzo wielce prawdopodobne że czujnik stopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakotomasz Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Wszystko właśnie wskazuje na czujnik stopu. Koszt nowego nie jest wysoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Mi kiedyś w 1Z zaczęła mrugać podczas jazdy i ktoś mi powiedział że jak mruga, tzn że coś ze stopem jest, w sensie z żarówkami, jedna była spalona a druga po prostu coś nie łączyła, czyli nie było świateł stopu, może komuś to w czymś pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzio Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 a jak działają mi wszystkie stopy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 hmm, to moze tak jak wyzej pisali, czujnik stopu, jakis blad lapie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzio Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 a ma ktoś namiary jak go wymienić? ---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:57 ---------- VWVortex.com - DIY - Installing a new brake light switch (without breaking it!) jak to to to i tak nic nie czaje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAM12 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 i trzeba by zczytać błędy VAGiem może coś się rozjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVD Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Miałem podobny przypadek ostatnia, czasami zaświecała się kontrolka od esp i świec. Światła stopu działały. Wyciągnąłem czujnik stopu i niby wszystko w porządku było ale jak go rozkręciłem okazało się że plastik jest naderwany który go załącza. Dlatego raz mi działało a raz nie:P Wymieniłem go na nowy koszt oryginalny 39zł. 10min. roboty pod salonem VW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzio Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 dziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi