Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki laptop do 2000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki laptop możecie mi zaproponować w cenie do 2000 zł. Ja osobiście zastanawiam się nad Acerem 5220. Co mi w ogóle możecie powiedzieć na temat firmy ACER.

Opublikowano

pare lat handlowalem sprzetem komputerowym i jezeli mam szczerze cos poelcic to lepiej kup uzywana firmowke niz nowe cudo firm ktore nauczyly sie robic laptopy w ciagu dwoch lat.

albo jakis prosty model Toshiby, Fujitsu-siemens, IBM , ewentuanie HP lub COMPAQ...

to sa firmy ktore cos stanowia w temacie.

wiem ze wszsycy daja gwarancje ale to naprawde nic fajnego jak kopmuter sie wiesza a serwis ciagle bedzie Ci wmawial ze to problem oprogramowania...

to by bylo na tyle co sadze o firmie Acer, o reszcie "marketowych" sprzetow typu maxdata, medion itp zreszta tez:)

wiem ze zaraz bedzie milion glosow osob ktorzy szczesliwie uzytkuja wyzej wymienione firmy, ale mozna to przelozyc na samochody... wiecie jak duzo osob jest zadowolonych z aut deawoo albo nawet chinskich.. nic im sie nie psuje a przeciez zaplacili mniej niz za :audi::) , tylko ze liczba "gniotow" w prestizowych markach jest nieporownanie mniejsza i dlatego czasami nie warto oszczedzac. Jakby co to tylko moje zdanie:P

Opublikowano

ale nówka czy używka ? jak używka to polecam Toshiba Satellite A200 PSAE3

Opublikowano

Zgadzam sie z kolegami jak masz ok 2tys to polecam Toshibe L40, kolega kupil i jest sprzet dobry.Nie polecam lapa z prockiem AMD oni jedank sa duzo do tylu za intelem, w moim Asusie A6KM wentylator sie nie wyłączał to był piekarnik. Teraz kupiłem Vostro 1500 - w mordeczke to jest marka, warto dac wiecej :)

Opublikowano

Szukaj DELL-a za te pieniądzę kupisz już zajefajnego. Osobiście mam dell- a INSPIRION - a i powiem szczerze inne się uwmyją.

http://allegro.pl/item272162289_dell_inspirion_6400_1_86ghz_160gb_nowy_gw36_bcm.html

http://allegro.pl/item272751258_dla_gracza_dell_xps_m170_gf6800_ultra_2gb_ram_fvat.html

Opublikowano

A ja jednak polece ACERa za te pieniadze kupujesz nowke z dobrym wyposazeniem i ciekawa konfiguracja.

A co do krytyki , zawsze tak jest jak ktos nie uzytkowal i potem wypowiada sie na podstawie jakichs dziwnych informacji. Ja handluje po trosze laptopami i ACERow sprzedalem juz kilkanascie w roznych konfiguracjach i wszyscy sa zadowoleni i nigdy sie nic nie zepsulo. Oczywiscie Toshibe polecam jak najbardziej ale nie w tej cenie :)

Opublikowano

A ja jednak polece ACERa za te pieniadze kupujesz nowke z dobrym wyposazeniem i ciekawa konfiguracja.

A co do krytyki , zawsze tak jest jak ktos nie uzytkowal i potem wypowiada sie na podstawie jakichs dziwnych informacji. Ja handluje po trosze laptopami i ACERow sprzedalem juz kilkanascie w roznych konfiguracjach i wszyscy sa zadowoleni i nigdy sie nic nie zepsulo. Oczywiscie Toshibe polecam jak najbardziej ale nie w tej cenie :)

Ja nie proponuje używanego della. To sa lapli ze stanów. Zresztą nie wiem czy widziałeś wogóle chociażby matryce w dellu ? Latitude które są w większości służbowymi laptopami, nie powalają na ziemię.

Co kolega za 2000 będzie mógł nabyć z tego Acera ???? poproszę parametry a zobaczymy co i jak. tu chodzi o to żeby doradzić coś dobrego a nie sprzedać kolejnego lapka. Odnośnie użytkowania to przewinęły mi się przez recę i acery i tohiby, hp też był. Na początku byłem anty na della dopóki nie zaczołem na nich pracować i korzystać w domu. Dzisiaj to już drugi dell i nie zamieniłbym go na nic innego.

Zresztą widać z czeko korzystają firmy ...... z dobrego sprzętu

Opublikowano

Ja nie proponuje używanego della. To sa lapli ze stanów. Zresztą nie wiem czy widziałeś wogóle chociażby matryce w dellu ? Latitude które są w większości służbowymi laptopami, nie powalają na ziemię.

Co kolega za 2000 będzie mógł nabyć z tego Acera ???? poproszę parametry a zobaczymy co i jak. tu chodzi o to żeby doradzić coś dobrego a nie sprzedać kolejnego lapka. Odnośnie użytkowania to przewinęły mi się przez recę i acery i tohiby, hp też był. Na początku byłem anty na della dopóki nie zaczołem na nich pracować i korzystać w domu. Dzisiaj to już drugi dell i nie zamieniłbym go na nic innego.

Zresztą widać z czeko korzystają firmy ...... z dobrego sprzętu

Ja wcale nie powiedzialem ze Dell jest zly , sam tez uzytkuje Della i jest super zwlaszcza pod wzgledem trwalosci :)

Nie napisalem rowniez ze ja chce mu sprzedac laptopa :)

A co do konfiguracji to co mozna dostac za 2 tysie ?? jak wszedzie zwykly standard czyli jakiegos celerona ~1,7 , 512-1gb ramu , matryce 15,4" , grafike intelowska zintegrowana , no chyba ze jakis fart sie trafi i bedzie osobno ale tez bez rewelacji , dysk kolo 80-120GB , wifi , kamerka , czytnik , bt , taki standard , nie dostanie nic lepszego za te pieniadze :)

Opublikowano

Pójdzie :)

zawsze można się dogadać.

Opublikowano

Co mi w ogóle możecie powiedzieć na temat firmy ACER.

krótko, daj sobie spokój :thumbdown:

Opublikowano

ja polecam benq http://allegro.pl/item268810376_benq_a52_core_duo_t2130_15_4_2048mb_120gb_torba.html nie jest drogi. dobrze wyposazony, jasne ze to nie HP czy IBM. ale za ta kase to acer sie nie umywa:D

I nawet można go na keche w Lukas Banku zaciągnąć :D:D robię w tej firmie

Opublikowano

w domu mam thinkpada i acera, uwierz mi że jest kolosalna różnica.

Oprócz tego użytkowałem Toshibę, Compaqa (jeszcze przed HP), Lenovo, FS i być moze coś jeszcze...

Acer z nich jest najgorszy.

Jeśli miałbym kupić, to wyłącznie coś markowego (IBM, Toshiba etc) - zastanawiałbym się nad Lenovo i HP (te nowsze ponoć są już lepsze, bo kiedyś to był chłam).

Ale za 2000 nie kupi się markowego nowego, raczej używka. Jest sporo takich na allegro nawet z gwarancją.

Któryś z moderatorów z tego co pamiętam obraca takim sprzętem... niestety nie pamiętam kto (baskecior ? )