Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Co to za wtyczki i od czego są?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy mam audi combi 1999r po lifcie 110km. i znalazłem parę wtyczek co nie wiem od czego są.

1: wtyczka (i) to jest w bagażniku po lewej stronie tzw. schowku; ten kabel leci aż do bezpieczników a dalej to już nie wiem:(od czego mogą być?

zmien.jpg

zmieniar.jpg

2: wtyczka jest koło ręcznego (ta czarna) od czego jest? bo fioletowa to jest do gniazda żeby komputer podłączyć można było:)

reczny.jpg

reczny2.jpg

reczny3.jpg

3: wtyczka jest u spodu schowka pasażera od czego jest?

brazc.jpg

braz2.jpg

to tyle tych wtyczek jesli ktos wiem od czego są te wtyczki nie napisze z góry dziekówa:-)

Opublikowano

ad.3 jest od lampki która świeci na nogi po otwarciu drzwi

ad.2 czy czasem nie świeci się Tobie kontrolka od ręcznego? najprawdopodobniej jest to przewód od czujnika ręcznego lub oświetleni podłokietnika nie jestem pewny

ad.1 jedyne co mi na myśl przychodzi to kabel od zmieniarki zasilający sprawdź czy czasem nie idzie to do radia?

Opublikowano

ad.1 jedyne co mi na myśl przychodzi to kabel od zmieniarki zasilający sprawdź czy czasem nie idzie to do radia?

idzie w tamtym kierunku:)[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 19:46_________________________________________________

ad.3 jest od lampki która świeci na nogi po otwarciu drzwi

a nie wiem cz mam lampke ale zobacze

[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 19:47_________________________________________________

ad.2 czy czasem nie świeci się Tobie kontrolka od ręcznego? najprawdopodobniej jest to przewód od czujnika ręcznego lub oświetleni podłokietnika nie jestem pewny

wlasnie mi nie swieci bo nawet nie widze tego czujnika:(