Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż elementów pakietu oświetlenie w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wyciągnąłem kratkę nawiewów i tam były podłączone kable czyli mam podświetlenie nawiewów?

Opublikowano
Dzisiaj wyciągnąłem kratkę nawiewów i tam były podłączone kable czyli mam podświetlenie nawiewów?

Co oznacza podłączone kable, były już gdzieś połączone czy po prostu kable idą od pokręteł? Wynika z tego co piszesz że raczej masz podświetlane pokrętła nawiewów.

Opublikowano

Jeżeli ci nie świecą to mozesz niemieć, bo kostki z bocznych kratek są mocowane i nie da sie kratki wyciągnąć:wink:

Opublikowano

Tak kable idą do pokrętła ale podswietlenia nie mam muszę sprawdzić może jakiś bezpjecznik jest przepalony. O jakie kostki dokładnie chodzi?

Opublikowano

gdyby to była kwestia bezpiecznika to zauważyłbyś również brak innych podświetleń

Opublikowano

cóż chyba jest podświetlenie tylko trzeba dołożyć przewody i podpiąć choćby do esp czy włącznika swiateł. przynajmniej tak było u mnie.

Opublikowano

Mam takie pytanie, jak podłączyć lampki (białe i czerwone) drzwi przednich? Szukam od dłuższego czasu ale nie mogę znaleźć.

Opublikowano
Mam takie pytanie, jak podłączyć lampki (białe i czerwone) drzwi przednich? Szukam od dłuższego czasu ale nie mogę znaleźć.

coś słabo szukałeś na siódmej stronie wszystko ładnie jest opisane

"Jeśli chodzi o przód - zasilanie obu lampek podpinasz do pinu nr 13 a masę do pinu 21 w gniazdku 32 pinowym." :hi:

Opublikowano

Dziekuje bardzo :hi:

Sony Xperia

Opublikowano

panowie kosz 1 din podswietlany dostanę kostkę do podłączenia tego?

pozdrawiam

Opublikowano

jak znajde to ci wysle , tylko najpierw opitol listenosza:grin:

Opublikowano

panowie jaka kostka- wtyczka pod wizytownik i kubek??? / :co: czy wystarczy maly wtyk 2pin od kompa czy wtyczka 4BO 972 623

---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ----------

beznazwy.jpg

Opublikowano
panowie jaka kostka- wtyczka pod wizytownik i kubek??? / :co: czy wystarczy maly wtyk 2pin od kompa czy wtyczka 4BO 972 623

---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 11:33 ----------

http://s13.postimg.org/6xemt1cg3/beznazwy.jpg

ja osobiście połączyłem na stałe do przewodów kratek nawiewu, jeśli zajdzie potrzeba rozpięcia to cała obudowa z diodami czy to z wizytownika czy też uchwytu na kubki bez problemu się sciąga:hi:

Opublikowano

jak nie znajde to zapewno tak zrobie:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam, chce podlaczyc podswietlanie pod fotelami ale nie wiem dokladnie gdzie trzeba to podlaczyc, wiem ze do czerwonej kostki w podlodze ale gdzie dokladnie te piny trzeba wpiac??

Opublikowano
witam, chce podlaczyc podswietlanie pod fotelami ale nie wiem dokladnie gdzie trzeba to podlaczyc, wiem ze do czerwonej kostki w podlodze ale gdzie dokladnie te piny trzeba wpiac??

strona 7 tego wątku nr postu 173

Opublikowano

wpialem piny do kostki ale jest inny problem bo w gniezdzie nie ma zadnych blaszek w tych miejscach tylko pod jedynka tam jest jeden gruby kabel brazowy.

Opublikowano

musisz pociągnąć kabelki od MK według opisu na stronie co podałem wcześniej , oczywiście jeśli masz odpowiedni MK i chcesz mieć ori

Opublikowano

podlaczylem dzisiaj lamki w boczkach z przodu u dolu w gniazdo 32 pinowe w pin 13 i pin 21 ale i tak nie swieci, czy musze przestawiac cos w module konfortu czy moze cos zle zrobilem;/??

Opublikowano

w MK nic się nie zmienia, sprawdź to co zrobiłeś czy piny dobrze siedzą