lempo Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Zapewne zadziałam komuś na nerwy ze po raz kolejny ten sam temat na forum ale proszę tylko o weryfikacje. Mam w a4 '98 chorusa kaseciaka którego chce wymienić na concerta I. Czy niżej wymienione czynności zapewnią prawidłowe działanie radzia i estetyczny wygląd: 1. Musze kupić concerta I bez rzadnych ramek chromowanych koniecznie z zaokrąglonymi rogami. 2. Wdac 300 PLN na CAN-BUS ADAPTER / KONWERTER. 3. Zorganizować te klucze do wyciągania radia. Wtedy nie bedzie juz zadnych problemów, radio bedzie działało, pasowało, świeciło, nie wyłączało sie i wszystko będzie jak należy... Wileka prośba, jeżeli ktoś orientuje sie w tym wszystkim niech potwierdzi moje przypuszczenia lub napisze czego nadal nie zrozumiałem.
alvaro Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Wątek wałkowany chyba milion razy - kup klucze , kup Concerta z A6 , CAN adaptera nie musisz kupować ( patent na zrobienie podświetlenia jest na tym forum, będzie Ci się tylko co godzinę wyłączać więc szkoda 300 zł na adapter), temat zamykam jak cośt o PE
Rekomendowane odpowiedzi