Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

głośniki przestają grać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. problem polega na tylnich głośnikach i orginalnym subie. w czasie grania wylanczaja sie i wlaczaja. zmienilem radio na nowe i jest ten sam problem

. czy moze byc to klopot z ta plytka? do czego sluzy ta plytka??

DSCF3732.jpg

DSCF3733.jpg

DSCF3734.jpg

Opublikowano

Witam, braciszek w a4 ma ten sam problem ... rozebral plytke i wsjo gra - zalozyl inne radio tyl nie gra wleci w dziure gdzies pojedzie zaczyna grac ... mysle ze to cos z tylnymi glosnikami a raczej ze stykami ... tam idzie okolo 8 przewodow ! od radia (glosniki nokia) grzebalismy i nic nie wygrzebalismy - jak graja mu to jest oki a jak nie pojezdzi troche i same sie wlaczaja - czysta magia , chetnie poslucham ekspertow i poddam bracholowi mysl o ile taka padnie . PZDR

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie co to za dwa kable: jeden czerwony, drugi brązowy zakończone stykiem w gumowej izolacji. Na zdjęciu czerwony jest połaczony z drugim czerwonym , a brązowy jest niepodłaczony. U mnie w aucie oba te kable nie są podłączone.

PS. Dziekuję autorowi zdjęcia za to, że mogłem się wesprzec.

Opublikowano
Panowie co to za dwa kable: jeden czerwony, drugi brązowy zakończone stykiem w gumowej izolacji. Na zdjęciu czerwony jest połaczony z drugim czerwonym , a brązowy jest niepodłaczony. U mnie w aucie oba te kable nie są podłączone.

PS. Dziekuję autorowi zdjęcia za to, że mogłem się wesprzec.

Pod przewód czerwony powinno podchodzić zasilanie dla radia z instalacji samochodu ("po stacyjne" ING i ACC). Jest możliwość zasilania radia podłączając pod przewód żółty, stałe zasilanie dla radia (urochomi się także bez kluczyka w stacyjce).

Drugi z przewódów - może to mało widoczne - nie jest brązowy tylko pomarańczowy i jest to wyciszenie dla telefonu.

Opublikowano

U mnie byl taki wał ,ze dajac balans lewy i prawy tyl gral caly czas, mysle,ze "chochlik" tkwi w tym pseudo wzmacniaczu, ktory znajduje sie na jednym z tylnych glosnikow.. Na szczescie nie mam juz problemu z tylnymi glosnikami :P zreszta po moim fabrycznym systemie zostala tylko kostka :P