malik Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 W końcu, po długiej przerwie, pojawiły się na ebay-u satynowe obudowy lusterek do B6/B7. http://cgi.ebay.co.uk/Audi-A4-S4-Matt-Finish-Mirror-Caps-Case-Covers-Mirrors_W0QQitemZ260184739009QQihZ016QQcategoryZ36682QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Takie same zainstalowaliśmy z oniakiem w naszych autkach na wiosnę. Kilka osób pytało mnie później o miejsce zakupu, jednak lusterka zniknęły z aukcji na długi czas. Dostępne były tylko chromowane. Sprzedawca jest z Hamburga, po dokonaniu wpłaty przez Paypal przysyła lusterka ładnie zapakowane EMS Pocztexem w 3-4 dni. Montaż bezproblemowy w 10-15 minut. W razie komplikacji mogę doradzić.
LuNaTi Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam Porządnie są one wykonane? Co za firma je produkuje? Pozdrawiam
malik Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Opublikowano 26 Listopada 2007 Tak, jakość na bardzo dobrym poziomie. Spasowanie idealne. Po ponad 8 miesiącach użytkowania nie widzę żadnych śladów zużycia. Nie mam pojęcia co to za firma.
kiciafirerek Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Tak, jakość na bardzo dobrym poziomie. Spasowanie idealne. Po ponad 8 miesiącach użytkowania nie widzę żadnych śladów zużycia. Nie mam pojęcia co to za firma. masz jeszcze jakis adresik od kogo mozna je dostac ?? i moze jakas porada dla czarnej audi chrom czy satyna ??
Wojtek_A4 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 kiciafirerek tylko satyna!! Tez poszukuje satynowych obudow do audi s6 rok 2000. Lusterka poliftingowe, obydwa duze.
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 ja dzisiaj przymierzałem chromy.. wieś śpiewa i tańczy
Wąski Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 ja dzisiaj przymierzałem chromy.. wieś śpiewa i tańczy nie było tak żle :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 ja dzisiaj przymierzałem chromy.. wieś śpiewa i tańczy nie było tak żle :polew: taaaa Robert taaaaa
Cuber Opublikowano 14 Lipca 2008 Opublikowano 14 Lipca 2008 ja dzisiaj przymierzałem chromy.. wieś śpiewa i tańczy eee tam, pod remize na wiejskie disco były idealne te chromy :gwizdanie: ps. własnie mysle nad satynką do siebie , wygląda zajefajnie
stuff Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 cześć, mam pytwnie, czy kupując takie lusterka, po zamontowaniu można do nich normalnie podłączyć elektryczne składanie. Ja mam tą funkcję u siebie i na oryginalnych lusterkach działa, zastanawiam się jak będzie jak wymienię na oba duże, bo to małe lusterko z prawej strony truche kiepsko wygląda, czy trzeba kupować jakieś specjalne lusterka z funkcją składania, czy pasują każde, a ten cały mechanizm składający jest oddzielnie???
ykk Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Kupuj lustra od S4.. (mowa o B5) To jest temat o B6/B7
stuff Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 jasne, jak kupie to od modelu który pasuje rocznikiem do mojego, mi chodzi tylko o to aby oba lusterka były szerokie, bo mi sie to małe nie podoba... nie wiem tylko jak z tym składaniem lusterek, czy ten mechanizm składający mieści się w lusterku i może nie pasować do nieprzystosowanych do tego lusterek... czy może mechanizm mieści się w drzwiach, a zamykanie lusterek odbywa się przy pomocy jakieś linki czy prowadnicy i każde lusterka będą pasować... wydaje mi się że zasada działania składania lusterek będzie taka sama w b5 i b6 czy b7... pzdr
Darkoz Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Panowie.. zastanawialem sie wiele razy czy jest sens montowania satynowych lusterek do mojego samochodu.. obawiam sie ze nie bedzie roznicy.. co sadzicie o lusterkach od RSa?? http://moto.allegro.pl/item399617583_lusterka_rs4_a4.html
ykk Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Darkoz do srebrnego bym nie zakladal.. Za duzo tego wszystkiego.. przeciez idziesz bardziej w czern..
Gość Trzeniu Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Panowie.. zastanawialem sie wiele razy czy jest sens montowania satynowych lusterek do mojego samochodu.. obawiam sie ze nie bedzie roznicy.. co sadzicie o lusterkach od RSa?? http://moto.allegro.pl/item399617583_lusterka_rs4_a4.html zleją się z resztą , moim zdaniem bez sensu
Darkoz Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 macie racje.. nadwozie nie moze byc w kolorze srebrnym
Wąski Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Panowie.. zastanawialem sie wiele razy czy jest sens montowania satynowych lusterek do mojego samochodu.. obawiam sie ze nie bedzie roznicy.. co sadzicie o lusterkach od RSa?? http://moto.allegro.pl/item399617583_lusterka_rs4_a4.html Są piękne długo szukałem takich może je kupię co myślicie do niebieskiego
Gość rob Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Panowie.. zastanawialem sie wiele razy czy jest sens montowania satynowych lusterek do mojego samochodu.. obawiam sie ze nie bedzie roznicy.. co sadzicie o lusterkach od RSa?? http://moto.allegro.pl/item399617583_lusterka_rs4_a4.html Są piękne długo szukałem takich może je kupię co myślicie do niebieskiego do niebieskiego jak najbardziej
ykk Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Czy ja wiem.. to bedzie jedyny element w takim kolorze..
Rekomendowane odpowiedzi