Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Spoiler a4 b6 sedan jaki kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja założyłem do siebie ale od a6 i jest :kox:

zrób foto i pokarz :przebiegly:

d721e9cdaf56817emed.jpg 671d50eabe6b453emed.jpg

sorka za jakość zdjęć,jak bedzie ktoś chciał zrobie lepsze :gwizdanie:

tylko jest pewna różnica, tu mowa o B6 a Ty masz B5. W mojej opini do B5 taki zupełnie nie pasuje. Za to bardzo podoba mi się sedan B5 z ori spojleremtaką delikatna puleczką. np jak na stronie http://www.wojtmar.pl/sklep/index.php?p2022,audi-a4-b5-spojler-bagaznika-stop-cs2.

Opublikowano

tylko jest pewna różnica, tu mowa o B6 a Ty masz B5. W mojej opini do B5 taki zupełnie nie pasuje. Za to bardzo podoba mi się sedan B5 z ori spojleremtaką delikatna puleczką. np jak na stronie http://www.wojtmar.pl/sklep/index.php?p2022,audi-a4-b5-spojler-bagaznika-stop-cs2.

To to jest ori spojler ? Nawet nie wiedziałem :decayed: Moim zdaniem też nie pasuje, psuje największą zaletę B5 w sedanie czyli jej tyłeczek :( To już chyba ta opcja kolegi sebo1607 jest lepsza, szkoda że takie słabe jakościowo zdjęcia.

Opublikowano

To to jest ori spojler ? Nawet nie wiedziałem :decayed: Moim zdaniem też nie pasuje, psuje największą zaletę B5 w sedanie czyli jej tyłeczek :( To już chyba ta opcja kolegi sebo1607 jest lepsza, szkoda że takie słabe jakościowo zdjęcia.

ten kolegi sebo1607 wygląda jak jakas listwa wykończeniowa do podłóg z Castoramy :disgust:

Ale cóż o gustach sie nie dyskutuje. Moim zdaniem do B5 pasuje tylko ten ORI.

Opublikowano

ten kolegi sebo1607 wygląda jak jakas listwa wykończeniowa do podłóg z Castoramy :disgust:

A moim zdaniem każdy spojler w B5 sedenie psuje jej kuper i kropka! I jak ktoś się napali na to, trzeba wybrać gorsze zło :wink4: Też z reguły lubię ori rozwiązania ale ten w ogóle mi nie podchodzi :thumbdown: W przypadku B6 jak w temacie już troszke inna sprawa Remik-A4 całkiem pozytywnie :)

Opublikowano

A moim zdaniem każdy spojler w B5 sedenie psuje jej kuper i kropka! I jak ktoś się napali na to, trzeba wybrać gorsze zło :wink4: Też z reguły lubię ori rozwiązania ale ten w ogóle mi nie podchodzi :thumbdown: W przypadku B6 jak w temacie już troszke inna sprawa Remik-A4 całkiem pozytywnie :)

tu masz rację i mając do wyboru cos takiego i tyłeczek A4 B5 w sedanie wybrałbym bez dodatków.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy, tu jest temat o B6!! :wallbash:

Chcecie rozmawiać sobie o spojlerach do B5 to załóżcie osobny temat :disgust:

• 5 lat później...
Opublikowano

Witam :)
Poszukuje spoilera do Audi A4 b6 sedan i nie wiem jaki zamówić,  powyższe linki wszystkie powygasały a nigdzie nie znalazłem informacji na temat jaki spoiler będzie pasował.

Opublikowano

Szukaj tylko oryginalnego... Widziałem niejeden laminat z Allegro i po lakierowaniu jest cały w falach. Oryginał i lepiej pasuje i jest prosty.

Opublikowano

Kurcze widziałem wyżej kolega pisał cenę takiego ori to za dużo , czyli lepiej dać sobie spokój ?

Może jest tu ktoś kto zamawiał i się wypowie na ten temat ? I podrzuci fotę :D 

Opublikowano

Bierz ORI majster, lepiej dołożyc a mieć spokój

Opublikowano

Już nie przesadzajmy z tymi cenami. Ja kupiłem za 230zł z wysyłką całą klapę z ori spojlerem w moim kolorze, w oryginalnym lakierze, więc nawet się nie bawiłem w przekładanie spojlera, tylko wymieniłem całą klapę (wcześniej polerka i Colinite położone).

Za 300zł spokojnie wyrwiesz klapę w swoim kolorze, więc odejdzie Ci koszt lakierowania.

Opublikowano

za 300 zł idzie dorwać klapę ze lotką z ms desing , ms jest bardziej agresywny niż s4 :P

Opublikowano

Dokładnie, do sedana mozna cos wyrwac ori w dobrej cenie. Gorzej z avantem

• 4 tygodnie później...