zywczykz Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 witam problem jak w temacie a mianowicie jak zapale zimny silnik (np przez cała noc nie jezdziłem) to leci taki białawy dym ale jak już silnik się zagrzeje to już nie ma takiego białego dymu co to oznacza?? pomóżcie:)
cayenne Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,17778.15.html
mcm Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 ja zmieniłem świece żarowe i ustawiłem kąt wtrysku i to pomogło pali na dotyk i juz nie dymi
zywczykz Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Opublikowano 27 Listopada 2007 a jak mozna sprawdzic czy swiece sa dobre w warunkach garażowych ?? chodzi mi o to czy da sie to sprawdzic samemu??
mcm Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 podłącz kabel do akumulatora (+) zdejmij kapturki ze świec, dobre powinny lekko iskrzyć po przyłożeniu kabla, spalone nie będą
zywczykz Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Opublikowano 27 Listopada 2007 to musze je wykrecie?? czy w bloku zostawic i tak sprawdzac??
Rekomendowane odpowiedzi