Pawlo 2004 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Koło nawet fajne ale dystanse by sie przydały bo z tyłu jest masakrycznie schowane
kuki221 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 pierwsze auto na którym zdrzak przód S4 nie wyglada jak seria :good: Sory koledzy że nie odpowiadałem ale jakoś byłem zajęty. Co masz kolego na myśli mówiąc że nie wygląda jak seria ?[br]Dopisany: 08 Luty 2012, 21:45_________________________________________________ fajny awancik jak sie jezdzi na 19nasce ? Powiem Ci kolego, że nigdy wcześniej nie jeździłem żadnym samochodem na tej wielkości felgach z takim profilem opony, ale jak się pierwszy raz przejechałem byłem mile zaskoczony, ku moim obawom nie trzęsie tak strasznie i nie jest aż tak twardo i wogóle ... [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 21:50_________________________________________________A dziś zrobiłem zakup listw drzwi s-line i już się robią w czarny mat, w piątek będzie montaż to zapodam fotkę co wyszło
marcin_o23 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 19 wyglądają mega ale niestety tylko przy dużej glebie
kuki221 Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgadza się kolego bo teraz jak mam 1BV to przypomina bardziej allroad -a
pablo_ua4 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 szukaj reszty gratów od s4 i bedzie gites
Rekomendowane odpowiedzi