Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Amortyzator SACHS - dziwnie niska cena Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy może ktoś się wypowie co do tej oferty z allegro czy to nie jest jakies podejrzane? :mysli:

http://allegro.pl/sachs-amortyzatory-audi-a4-tyl-gazowy-laziska-gr-i1458165456.html

Wiem że sachs to dobra firma tylko że w sklepach cena takiego amorka zaczyna sie od 300 zł Proszę o radę bo muszę amorki wymienić jak najszybciej bo czuje się jakbym pływał kutrem po morzu - swoją drogą nawet nie wiedziałem że amorki nie mają wpływu na przegląd co mnie bardzo dziwi gdyż to ma ogromny wpływ na bezpieczeństwo ... :decayed:

Czekam na wszelkie sugestie... :notworthy:

Opublikowano

Witam

Ja niedawno zmieniałem amorki na dokładnie takie same i w zwykłym sklepie bez żadnych rabatów płaciłem 155 zł szt. Więc nie jest to chyba podejżane. a cena od 300 w góre jest jakaś kosmiczna, bo nawet w IC kosztują ok 200.

Opublikowano

moim zdaniem cena jest normalna nie widać po tych amorkach zeby pochodziły z chin

daj znac jak sie sprawuja bo tez chcę tył wymienić

Opublikowano

Napisz do kolegi TOM77 i wyśle Ci w tej cenie co na allegro albo taniej i będziesz miał pewność, że na 100% oryginał masz a nie jakies chińskie.

Opublikowano

ja takie wczoraj założyłem na tył.. płaciłem 195 zl/szt ale to w sklepie na allegro pewnie taniej wyjdzie..

Opublikowano

No ja wam powiem ze mam rzut kamieniem do jego sklepu ,a na pólkach na tylko ori części BOSCH , SACHS , KRAFT , i jeszcze parę dobrych Niemieckich firm

Tak że spokojnie polecam :)

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem sachs'y w sklepie za 151 zł sztuka tyle że na tył to wiadomo że tańsze, rozeznałem się na allegro i w sklepie bardziej się opylało mi bo przynajmniej widzisz co bierzesz. pzdr :>