Papec1 Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam Mam pytanie gdzie dokladnie powinno sie zamontowac http://www.3barracing.com/product_8.htm .Jestem 100% no moze 50% laikiem i naprawde niemma pojecia gdzie to wsadzic. NIe chodzi mi tu o opinie dobre zle do d...... Dzieki za odzew.
poziek Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 A to ja się podpytam o twóją wiedże na temat tego BC - wiesz do czego to słuzy? i czy wiesz co powinno iść w parze ze zwiększeniem boostu??
Papec1 Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 BV - zwiekszenie chwilowe momentu obrotowego. Czyli turbinka moze ladowac max 3 barow ( albo 30psi ) standardowo okolo 2 barow chyba. Ta wersja rozni sie od recznych dodatkowym podlaczeniem do kanalu IC bodajze dolnego weza chyba ma to zabezpieczac przed zbyt duzym przeladowaniem ( nie wiem czy sformulowalem to porawnie).TO moja wiedza ale jak pisalem wczesniej jesli ktos moglby powiedziec gdzie to ustrojstwo sie wpina bylbym wdzieczny i nie chodzi mi o opinie dobre zle wywal to. Z gory dzieki
gregory Opublikowano 17 Grudnia 2007 Opublikowano 17 Grudnia 2007 A nie myślałeś przypadkiem kiedyś o Chipsie z allegro??
Papec1 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie nie myslalem mam 130 KM obecnie podniesione softem ze 110 KM takze chipsiki z allegro odpadaja.
Rekomendowane odpowiedzi