Opublikowano 20 Lutego 201115 l Witam. Z tydzień temu zakupiłem felgi BORBET 16 do mojej audi chciałem już je założyć do mojej audi gdy znowu zaskoczyła zima i ciągle nie wiem czy będą pasować do mojej Audi....szukałem na forum i nie spotkałem się z takimi alufelgami nie mówiąc już o zdjęciu, więc zwracam się z prośbą do was o podanie jakiegoś lina ze zdjęciem jakiejś Audi w sedamie z takimi alufelgami a także o sugestie na temat tych kół... link ze zdjęciem moich felg: http://moto.allegro.pl/oryginal-borbet-a4-a6-octavia-touran-golf-passat-i1435440177.html
Opublikowano 20 Lutego 201115 l 5x112 otwór centrujacy tez Et beda schowane w nadkolach i tyle w teamcie
Opublikowano 20 Lutego 201115 l Autor tak...ale mi bardziej chodziło o to jak będą pasować do mojego Audi...czy będzie pasował ten wzór?
Opublikowano 20 Lutego 201115 l To już jest kwestia gustu, jednemu się bedzie podobać a drugi powie że lipa... Ważne żeby tobie się podobały
Opublikowano 7 Marca 201115 l Autor Witam. Już wiem jak będzie wyglądać moje Audi na tych felgach i uważam że wygląda nawet nieźle....