STO_PROCENT Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2007 Chciałem właśnie tak jak jest w tej chwili :> a ciekawe od czego zależy czy te emblematy sa umieszczone na tej dolnej krawędzi? ale mi podoba sie ten "staroświecki" model
myklas Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 ja mam na klapie tylnej a i 4 odwrocona, to znaczy ze mam klapę z anglika??
ykk Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 ja mam na klapie tylnej a i 4 odwrocona, to znaczy ze mam klapę z anglika?? sory.. Bylo juz o tym kiedys.. To oznacza tylko tyle ze ktos cos grzebal i zle nakleil..
myklas Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 ale przeciez A4 jest chyba połaczone na emblemacie, tak wyglada. Fabrycznie tak nie wychodziły bo myslałem ze tak bo widziałem pare A4 z odwocona czwórka
Gość spedyt Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 ale przeciez A4 jest chyba połaczone na emblemacie, tak wyglada. Fabrycznie tak nie wychodziły bo myslałem ze tak bo widziałem pare A4 z odwocona czwórka Dyskusja o odwróconym znaczku
tutusik Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 wczoraj kupilem emblematy playboy i bardzo fajnie leza :th:
STO_PROCENT Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2007 Emblematy Playboy? zapodaj foty
lester0071 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 tu pisza o zakladaniu znaczka a ja chce się go pozbyc chodzi o to A4 i 1,9TDI sciagam to z tylnaj klapy w avancie zostaje tylko znaczek audi. Co wy na to ??
ykk Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t933.0.html
slepy Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a ja juz jestem po tej operacji.... i mam do odsprzedania A4 i 1.9 TDI srebrne... sprawa jest dosyc prosta, i bylo juz o tym, takze nie bede sie rozpisywal...
Rekomendowane odpowiedzi