RAFLIK A4 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Witam ostatnio miałem okazje kupić kompletny nowy silniczek BOSCH wycieraczki tylnej do avanta z tym ze mój avant jest z 11 luty 97 rok no i podpinając ten silniczek no niestety nie działał a sprzedawca mi powiedział ze te silniczki właśnie nie pasowały od 95 do 97 roku no i właśnie się nie łapie na to Ale dodał ze musiał bym zmienić sterowanie czyli coś tam w te kabelki wlutować żeby on mi zadziałał poprawnie No i pytanie czy to możliwe i co bym musiał prze lutować ??
spawacz1 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 ciesze się że w końcu ktoś próboje przetrzeć ten temat u mnie jak sie popsuł to mósiałem kupic cały komplet w aso nie mało kosztował szukałem cos tańszego ale nigdzie nie mogłem znależć
RAFLIK A4 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 No tak ale jak na razie nie ma zainteresowanych a sprawa polega na zmianie sterowania tego silniczka wycieraczki no i nie wiem jak to zrobić
bogdansky Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 trzeba zastosować przekaźnik który zamieni bieguny,każdy normalny elektromechanik powinien sobie z tym poradzić
RAFLIK A4 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 trzeba zastosować przekaźnik który zamieni bieguny,każdy normalny elektromechanik powinien sobie z tym poradzić I na 100% to bedzie działac jak powinno ??
Rekomendowane odpowiedzi