xxxWIELKIxxx Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam. poszukuje schmeatu kabla do interdejsu posiada ktos cos takiego??USB ewentualnie COM bede wdzieczny pozdrawiam
KrzyHo Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Mam tylko taką rozpiskę, jak chcesz cały schemat wtyczki to poszukaj na google.pl na pewno coś znajdziesz. Kiedyś miałem ale pokasowałem ponieważ nie były mi potrzebne te schematy.
xxxWIELKIxxx Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 thx to akurat mam z tym ze szukam schematu calego kabla bo nie wiem jaki kontroler potrzebny jest do tego aby komp odnalazl polaczenie;/
szogun0 Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Jest na elektrodzie. Pełno tego w necie. Chcesz zwykły na MAX232, na transoptorach czy może HEX CAN? Wszystko to znajdziesz przy odrobinie chęci na elektrodzie.
xxxWIELKIxxx Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 a hah mam tylko danwo nie odwiedzalem stronki(zapomnailem o niej) znalazlem schematy tylko pare postow musze napisac zeby miec dostep do download... jak ktos bedzie zainteresowany podesle schemacik na pv...pzdr dzieki szogun
Rekomendowane odpowiedzi