greg2505 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie łatwiej będzie odkręcić szuflady i odsprzedać je
benoos Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 i zostanę z dziurami w fotelach? rozumiem, że jeśli nie ma szuflad to są zaślepki, musiałbym je dostać na wymianę tak z marszu zaproponowałem, bo A4 chcę sprzedać
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tak z marszu zaproponowałem, bo A4 chcę sprzedać sprzedać, tzn wymienić na nowsze ??
benoos Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 na pewno na dużo mocniejsze jeszcze nie wiem jaki model
greg2505 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 i zostanę z dziurami w fotelach? rozumiem, że jeśli nie ma szuflad to są zaślepki, musiałbym je dostać na wymianę tak z marszu zaproponowałem, bo A4 chcę sprzedać nie zostaną ci żadne dziury poprostu ich nie będzie i nie ma żadnych zaślepek
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 i zostanę z dziurami w fotelach? rozumiem, że jeśli nie ma szuflad to są zaślepki, musiałbym je dostać na wymianę tak z marszu zaproponowałem, bo A4 chcę sprzedać hm, a te dziury to nie są jakoś niewidoczne, tzn od dołu fotela ???
mgtan Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 wyjmij szuflade i zobaczysz jak to wygląda... i tak wyglądają siedzenia bez schowków - poprostu brak szuflady i frontu wokół szuflady.
greg2505 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 kamyk tu masz foto bez szuflad przykręcone są do stelażu siedziska i różnica widoczna tylko z przodu
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 hm no niby łapię ale czy KAŻDY fotel jest przystosowany do dokręcenia, czy potrzeba specjalnej konstrukcji, aby to zamontować ? sorry za amatorskie pytanko, no ale nie wiem jak to wygląda
mgtan Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 na pierwszej stronie masz link...trzeba rame - stelarz, szuflade, front, zamek, wkładke itp..i wychodzi 700 PLN na fotel w ASO na strone
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 aaa jasne czy można to kupić used ?? jest możliwość, czy szanse trafienia są minimialne? no i od b7 podejdzie do b8?
greg2505 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 do b8 to nie wiem ale do b6/b7 pasuje do każdego fotela
mgtan Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 musisz szukac używancyh...choć powiem ci że widziałem chyba raz tylko, a tak to tylko tanie fotele z szufladami...
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no właśnie, próbowałem coś na allegro poszukać ale cicho i głucho może być ciężko z tematem ...
Cuber Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no właśnie, próbowałem coś na allegro poszukać ale cicho i głucho może być ciężko z tematem ... W dziale czesci podałem Ci numery tych szuflad do B8 nie sa takie drogie
greg2505 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tylko czy to jest cena za same szuflady czy za całość
Kamyk Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 no cuber skoro piszesz że nie jest tak źle cenowo, to chyba dzisiaj będzie dzwonione do OOOO
Cuber Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 no cuber skoro piszesz że nie jest tak źle cenowo, to chyba dzisiaj będzie dzwonione do OOOO dowiedź się czy nie potrzeba jeszcze czegoś dodatkowego ale z Etki wygląda że chyba nie
benoos Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 koledzy możecie mi podpowiedzieć jak się odkręca szuflady od sportowych foteli w B7? dzisiaj próbowałem i za wiele nie zdziałałem patrzyłem na obrazek z etki, ale to nie rozwiązało mojego problemu, od strony drzwi kierowcy mam dojście do jednej śrubki, na wysokości szyny, odkręciłem ją i szuflada zaczęła się ruszać z tej strony, ale szyna trzymała się na drugiej, która znajduje się głębiej i nie mam do niej dojścia - przeszkadza rączka od regulowania kąta położenia siedziska idzie wyjąć całą szufladę bez odkręcania czegokolwiek? gdzie jest przykręcona cała rama szuflady? da się to wszystko wydostać bez odkręcania całego fotela?
greg2505 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 raczej będziesz musiał wyjąć fotele bo rama szuflady jest przykręcona do spodu siedziska nie pamiętam dokładnie ale z jednej strony wsuwa się a z drugiej mocuje na 2 śrubki ,ja odkręcałem i przykręcałem na wyjętych fotelach
Rekomendowane odpowiedzi