benoos Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 dzięki greg, tak myślałem, że bez odkręcenia foteli się nie obędzie zainteresowanych kupnem moich szuflad zapraszam na PW
ZuKeRs Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 W poprzedniej B7 wymienialem fotele i mialem szuflady od wersji manual i niestety ale nie podeszly do elektr. Zamontowalem wszystko ladnie ORI i po montazu fotela w autku zaczalem sprawdzac krancowe polozenia pochylu siedziska dolnego i niestety ale szuflady blokowaly zakres i to w znaczny sposob. Wiec jak szuflady do elektryki foteli to tylko z tej samej wersji, z manuala nie podejda.
jarekj64 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wojtek a4 czy szuflady aktualne jestem zainteresowany prosze o kontakt na privat
PIXI Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 oddam za 230zl Wojtek wyczyść skrzynkę ..... nie mogę wysłać Ci PW :wallbash: chodzi o szuflady Sory za OT
jarekj64 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 wojtek a4-witam brak z tobą kontaktu na privat -ful skrzynka.wezme szuflady mój nr masz-zadzwoń lub na PW
egj980 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Koledzy, mam trochę inny problem. Do foteli S-line B7 chcę zamontować uchylne półki. Mocowanie jest bez ramy nośnej (nic się przecież nie wysuwa ), ale mam problem z włożeniem nakrętek samozaciskowych w ramę fotela - wygląda tak jakby otwór (tylni) w fotelu był za mały i nie mogę przecisnąć blaszki z gwintem Próbowałem zrobić to na samochodzie, ale może powinienem odkręcić fotel lub blachę (ramę) od spodu fotela. Czy możecie coś podpowiedzieć?
Marynarz____ Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/schowki-foteli-przednich-montaz-237778/ analogicznie do uchylanych
Rekomendowane odpowiedzi