AlanA4 Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam. Borykam się z takim oto problemem. Podczas włączenia nawiewu na same nogi, nawiew jest, po włączeniu nawiewu góra+nogi nawiew też jest, ale kiedy załączę nawiew środkowy - nawiew na nogi przestaje działać. Czy to standardowa przypadłość szukałem jakiś info ale nie znalazłem... Proszę o pomoc bo beznadziejnie się teraz jeździ kiedy wieje nawiew środkowy a nogi zamarzają... PS: Mam klimatronic Pozdrawiam R
mcm Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 może silniczek klimatronica jest uszkodzony nie przestawia nadmuchu na nogi
M.Audi Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 wlacz AUTO i wylacz klime powinno wiac na szybe i na nogi przynajmniej u mnie tak jest daj znac czy dziala
AlanA4 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2007 wlacz AUTO i wylacz klime powinno wiac na szybe i na nogi przynajmniej u mnie tak jest daj znac czy dziala W opcji AUTO nawiew mam tylko na szybę - beznadzieja... Jedyna opcja kiedy wieje mi na nogi to załączenie bezpośredniego nawiewu na same nogi, działa też w połączeniu z nawiewem na szybę... z nawiewem środkowym nie dmucha już na nogi
mcm Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 włącz AUTO podkręć wiatrak na maksa i zobacz czy nie wieje na nogi bo o ile wiem wichury tam nie bedzie ale wiac powinno, a w opcji nawiewu środkowego na nogi dmuchać nie bedzie, powino dmuchać na nogi w opcji AUTO i Strzałka w dół
AlanA4 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2007 włącz AUTO podkręć wiatrak na maksa i zobacz czy nie wieje na nogi bo o ile wiem wichury tam nie bedzie ale wiac powinno, a w opcji nawiewu środkowego na nogi dmuchać nie bedzie, powino dmuchać na nogi w opcji AUTO i Strzałka w dół Ale chodzi mi o to że jak mam włączony nawiew środkowy + nawiew na nogi to na nogi nie wieje... A jak włącze nawiew na szybę i na nogi to wtedy wieje i tu i tu.
M.Audi Opublikowano 1 Grudnia 2007 Opublikowano 1 Grudnia 2007 ale sproboj kilka razy bo nie kiedy jest tak ze dzisiaj nie idzie a jutro dziala bez zarzotow mi kiedys nie chcial sie wlaczyc nawiew na szybe przednia myslalem ze bez mechanika sie nie obejdzie ale na drugi dzien wszystko dzialalo a mechanik mi mowil ze taka naprawa to od 200 do 400 zl zalezy co nawala bo trzeba rozebrac caly przod
Rekomendowane odpowiedzi