Gość Murzyn Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 ok - dam jakas przdpotopowa i zaczynam nowy temat
schiller Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Głosuje na nr 5 bo ma zajebistą rejestracje hyhyhy nie śmiać mi się z rejestracji HU do to miasto do którego często jeżdżę a glosowałem na 5, bo kolorek świetny i te światełka mhhhh...
bratpit Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja zagłosowałem na prace nr 5 ( troche faktycznie zaciemna ) ale z tym tłem fajnie to wygląda. A jak bym miał wybierac auto do poruszania sie na codzien z tych prac to zdecydowanie podoba mi sie 3 taki lajciek super z guścikiem. Gratki dla wszystkich
sokolnh Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Opublikowano 30 Listopada 2007 mam dla Was propozycje - kolejny konkurs - VT pistacji - co wy na to?? Jakas nagrode wymysle we wlasnym zakresie mam dla Was propozycje - kolejny konkurs - VT pistacji - co wy na to?? Jakas nagrode wymysle we wlasnym zakresie wyjołes mi to z ust tez chciałem zarzucić im zadanie zbajerzenia mojego czarnego avanta :gwizdanie: też chciecie miec takie rejestracje ? mozna zrobić konkusik, ale to raczej beda tylko kosmetyczne zmiany
Rekomendowane odpowiedzi