bialy4 Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 to jest właśnie wężyk do akumulatora żeby odprowadzać wydzieliny z aku.
Furio Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 a umnie stoi woda pod akumulatorem. Z tego co wyczyrałem to muszę przepchać otwory spustowe ta?? Czy stojaca tam woda ma jakiś związek z parowanie szyb, bo mam wrażenie, ze parują za bardzo. Np. tylne szybki prawie nigdy nie sa odparowane. Pozdrawiam
sisi1977 Opublikowano 12 Listopada 2006 Opublikowano 12 Listopada 2006 "to jest właśnie wężyk do akumulatora żeby odprowadzać wydzieliny z aku."pierwsze słysze,a w które mjesce do akumu..podłaczyć ten wężyk.
Pikuś Opublikowano 12 Listopada 2006 Opublikowano 12 Listopada 2006 sisi1977, w bezobslugowych AKU raczej nie ma takich wyprowadzen i w nowszych chyba tez nie.
adabra Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 u mnie jest woda z tylu z prawej strony i do chol.......y nie wiem zkad sie bieze a jest jej dosc duzo czy ktos mial taki przypadek nie potrafie sobie z tym poradzic ogladalem podloge jest wszystko ok mam szyber piszecie ze przez szyber ale podsufitka tez jest sucha ? wiec sam juz nie wiem czy ktos moze cos podpowiedziec
Glovash Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ja też odkryłem w poniedziałek mokry dywanik od strony pasażera... dziś już jest suchy, ale od poniedziałku nie jeździłem. zauważyłem też, że mam mało płynu chłodniczego... mam nadzieję, że 1 nie ma nic wspólnego z 2...
Rekomendowane odpowiedzi