Dygu Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam mam mega problem mianowicie dzis w amoku wcisnalem przycisk od otwierania okna i klops trzask i szyba sie nie podnosi o wlasnych silach tylko opuszcza rozebralem boczek i w rynnie drzwi znalazlem oto ten kawalek plastiku/ prowadnice linki http://img35.imageshack.us/i/1439576898.jpg zaznaczone na zdjeciu czy ktos wie czy da sie to kupic?? jak to sie nazywa jaki ma numer katalogowy?? czy trzeba kupowac caly mechanizm?? prosze o szybka odpowiedz ewentualnie czy ktos cos takiego posiada kupuje natychmiast!! auto:A4 avant b5 1996 rok pozdrawiam Dygu
zajec Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 O to chodzi? Numer 6 na zdjęciu z 2000. Jak w etce zaznaczę tą część w 1996, to pisze mi, że tej części nie ma w katalogu, ale jak sprawdziłem w a4 z 2000 to już pokazało Ceny niestety nie znam. 1996: 2000:
RafuZG Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 nikt Ci na szrocie nie sprzeda samego plastiku to na bank bo własnie chodzi o ten element plastikowy w mechanizmie i odzielnie nie da rady, a czy w aso dostaniesz to hoj wie
Dygu Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 wielkie dzięki panowie część już zamówiłem w aso cale 17 pln pozdro i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi