Kawul Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Kupilem radio Concert z tym ze nie wiem czy blaupunkta czy panasonica i chce dokupic zmieniarke, saj akies pewne modele ktore podejda? czytalem kilka tematow ale kazdy nie ma aktywnego linka dzieki z gory za info
kamilmlody Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja mam concerta i kupilem zmieniarke matsushita i nie chce sie zlinkować z radiem a na radiu jest naklejka z nazwą tej samej firmy... Podobno trzeba kombinować VAGiem z jakims kodowaniem. Jak sie zrobi cieplej to bede grzebal, bo póki co sie zraziłem i mi sie nie chce.
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 napewno trzeba przekodowac radio vagiem A co do zmieniarki ja z concertem miałem taką http://allegro.pl/vw-golf-a4-a6-seat-zmieniarka-kompletna-audi-a3-i1431806971.html
Kawul Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 Dzieki za link ! bo akurat z mojego miasta;D hehe takze jutro ja bede ogladal bo jestem aktualnie w trasie, i teraz pytanie kabelek w radiu mam rozumiec jest JEDNO wejscie mini ISO, a jak w zmieniarce?
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 kostka do zmieniarki jest koloru niebieskiego i ją doczepia sie do żółtej i zielonej ISO, a jak jest sama zmieniarka podłaczona to niewiem
Kawul Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 Najprawdopodobniej kupie zmieniarke z linku wyzej, radio to Concert BLAUPUNKTA napewno z bezpiecznikiem 7,5A orientuje sie ktos jaki kabel tam podejdzie dokladnie ? Link z allegro czy cos, i czy to jest tylko kabel radio zmieniarka czy cos jeszcze, i mam rozumiec ze w radiu jest specjalne wejscie pod zmieniarke czy jak? Bo nie bardzo rozumie to co napisales z tymi kostkami ISO
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Do tej pierwszej kostki(nr4) dopina sie jeszcze neibieska od zmieniarki i podłacza bezposrednio do radia
Kawul Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 A jak wyglada sprawa z VAGiem co i gdzie tam trzeba pomodzic
Kowi87 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 A jak wyglada sprawa z VAGiem co i gdzie tam trzeba pomodzic trzeba zmeinic kodowanie radia w pozycji radio, ale na jakie to ci nie powiem, zmieniarke miałem fabrycznie
Kawul Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 Ok dzieki za pomoc, poszukam gdzeis na forum albo mozek tos tutaj cos dopisze; ) po weekendzie zdam relacje co i jak z czym i gdzie
marbol Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 A jak wyglada sprawa z VAGiem co i gdzie tam trzeba pomodzic trzeba zmeinic kodowanie radia w pozycji radio, ale na jakie to ci nie powiem, zmieniarke miałem fabrycznie ostatnia cyfra kodowania powinna być 1 lub 7 jak pamiętam
Kawul Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Opublikowano 25 Lutego 2011 Zmieniarka z linku od kolegi wyzej niestety sprzedana, zamowilem wiec taka http://allegro.pl/vw-audi-seat-ford-skoda-oryginalna-zmieniarka-ok-i1476341324.html do tego sprzedajacy posiadal ORI kabel do CONCERTA i podobno wszystko dziala ! jak dojdzie i ogarne VAGiem wszystko zdam relacje Jak najszybciej najlatwiej najlepiej ;d poprowadzic kabel od radia do zmieniarki ?
Rekomendowane odpowiedzi