M@rk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam mam problem ,a więc przestały mi działać spryskiwacze na przednią szybę . Wszystko było ok. aż od pewnego momentu gdy zabrakło mi płynu , przemilczałem to i jeździłem przez długi czas bez niego . I pomyślalem sobie a mam w portfelu 12 zł to kupie sobie buteleczkę i doleje do pełnego co bym miał zawsze szybki czyste i tutaj zrobił się problem po zapełnieniu zbiornika od spryskiwaczy do pełnego nawet jedna kropelka tego magicznego płynu nie che mi zaatakować szyby i dalej mam brudna szybkę :( i teraz nie wiem co mam zrobić żebym znowu miał czystą P.S może ktoś miał już podobny problem
wiki Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Powody: zapowietrzone, zapchane niedrożny układ, pompka padła to powinno być słychać czy pracuje
xxxWIELKIxxx Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 mogl rowniez spacs wezyk sprawdz czy plyn nie ucieka gdzies spod maski... słuszna uwaga - wiki
M@rk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2007 Powody: zapowietrzone, zapchane niedrożny układ, pompka padła to powinno być słychać czy pracuje to w takim razie jak to przedmuchac albo wyczyscic niedrozny uklad ??
Rekomendowane odpowiedzi