xxxWIELKIxxx Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam nie moge dojsc gdzie znajduje sie antena od radia w mojej nie ma nigdzie zadnego bata na zewnatrz, podejrzewam ze jest czyms zastapiona... Prosze o pomoc w odnalezieniu jej moze ktos wie gdzie szukac...POZDRAWIAM
schiller Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 podejrzewam ze jest czyms zastapiona... nooo... tylna szyba, jeśli masz sedana. ale tego nie można do końca stwierdzić, bo... popraw profil!
xxxWIELKIxxx Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2007 tak trak to sedan 1.8 ADR P.S. co do profilu nie wiem co wpisac bo jeszcze tego nie mam...szukam fury a pyttam o antene bo obecnie moja A4 smigaja starzy
xxxWIELKIxxx Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2007 jeszcze sie nie przyzwyczailem ze starzy teraz sa w posiadaniu mojej EKKS stad moja codziennie ja widze to tak jak by byla nadal moja
schiller Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 ok, myślę ze wszystko jasne a robi się OT wiec zamykam...
Rekomendowane odpowiedzi