Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Moja granatowa niunia [sesja 4.1.2008]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wygladala zaraz po 3 godzinnej podrozy do nowego domu. ssl22092xt1.th.jpg

Nastepnego dnia przyszedl czas na doprowadzenie jej do malego porzadku, zdjecie tego co nie potrzebne...

tutaj jeszcze z brewkami i wszystkimi sreberkami:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/551b35cd5c2a820e.html

tutaj w trakcie prac nad zdejmowaniem...

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f60839986dc3a2d3.html

ssl22115ju5.th.jpg

a tutaj juz po:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3a11fcb8e0bc5e2a.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7fff7fca2a0d0dd.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12dafe1e5a26eec8.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/931b92b94058a40e.html

wycieraczki tez zostaly juz wymienione, ale nie mam aktualnej fotki ;)

Co do samego autka. Silnik 1.8, rocznik 98, przejechane 95 tys mil czyli ok. 160 tys km.. posiadam je od 2 tygodni, (wczesniej przez 2 miesiace jezdzilem punto II wiec skok spory ;)) Wady, ktore do tej pory zauwazylem.. przednei zawieszenie zaczelo postukiwac podczas skrecania przy malych predkosciach i chyba katalizator jest chory.. bo wydaje delikatny metaliczny dzwiek podczas przyspieszania, ale wszystko zostanie zweryfikowane jak tylko wpadnie troche wiecej kaski. Jak narazie i tak jestem zadowolony :>

Plany: doprowadzenie wszystkiego jest chore do stanu mozliwie najlepszego

obnizenie zawieszenia 30-40mm

maly upgrade audio, wygluszanie drzwi, zmiana glosnikow itp.

moze delikatne przyciemnienie szyb..

Stage 2 > po zdjeciu wszystkich sreberek i zalozeniu bialych kierunkow:

2003602365126350160_th.jpg 2003671010067534956_th.jpg

obserwatorzy sesji :D2003656137972370423_th.jpg

2000414859246589258_th.jpg 2000498241145779255_th.jpg 2000436479966386014_th.jpg

i na koniec szczesliwy wlasciciel, na codzien nie nosze dresow ani nim nie jestem, zakladam je tylko jak robie cos przy samochodzie :E

2000419489018204939_th.jpg

update 3:

nowiutki mieszek zagoscil w miesce starego, troche nerwow kosztowalo mnie zakladnie, ale efekt jest super :rolleyes:

ssl22604vi8.th.jpg ssl22613wd8.th.jpg

Opublikowano

ładniutka. na lato fajne fele i będzie gicior

Opublikowano

Bardzo ładna :a4fan:

Ciekawy kolor.

Dobrze zrobiłeś pozbywając się tych "chromów" i brewek.

Ja bym jeszcze pozbył się tej listwy z tylnej klapy

Wymień jeszcze mieszek zmiany biegów, lekka gleba i będzie git :th:

Opublikowano

no kolorek naprawde super , no i dobrze że bozbyłes sie stylowych BLINK BLINKÓW heheheh , teraz tylko tak jak piszez gleba i bedzie już fajnie , ja narazie czekam na paczke z PL z glebą , felami i xenonem :P

Opublikowano
  • Autor

no kolorek naprawde super , no i dobrze że bozbyłes sie stylowych BLINK BLINKÓW heheheh , teraz tylko tak jak piszez gleba i bedzie już fajnie , ja narazie czekam na paczke z PL z glebą , felami i xenonem :P

troche boje odrywac sie ta listwe z tylnej klapy bo jak odrywalem ta mniejsza, ktora byla na dolnej krawedzi klapy.. okazalo sie, ze powstaly tam male babelki z rdza pod lakierem i niezbyt ladnie to odeszlo wraz ze sreberkiem.. teraz trzeba do lakiernika i conajmniej 50 juro, zeby to polakierowac..

@ Fishbone

ile obnizasz swoja niunke? i jakie zawieszenie kupiles? podaj jakies namiary, moze tez sie zdecyduje.. oplaca sie importowac z polski? bo koszta wysylki jednak sa spore na wyspe ;)

btw. moze kiedys jakis maly spocik w irlandii? :D

Opublikowano

bardzo ładna, jeszcze tylko te zawieszenie w dół i będzie git :thumbup: no i może większe kółka.Pozdr

Opublikowano

Bardzo ładna, tylko masz kierownice, nie po tej stronie co my wszyscy.... :polew: :polew: :polew: nie zauważyłeś??? :polew: :polew:

A tak serio, to bardzo mi sie podoba... Ja bym na Twoim miejscu nie ściągał brewek, ładnie wyglądały do całości... Kolorek też fajny... Ładna felga ALU minimum 17" poprawi zdecydowanie wygląd... :thumbup:

Opublikowano

troche boje odrywac sie ta listwe z tylnej klapy bo jak odrywalem ta mniejsza, ktora byla na dolnej krawedzi klapy.. okazalo sie, ze powstaly tam male babelki z rdza podlakierem i niezbyt ladnie to odeszlo wraz ze sreberkiem.. teraz trzeba do lakiernika i conajmniej 50 juro, zeby to polakierowac..

@ Fishbone

ile obnizasz swoja niunke? i jakie zawieszenie kupiles? podaj jakies namiary, moze tez sie zdecyduje.. oplaca sie importowac z polski? bo koszta wysylki jednak sa spore na wyspe ;)

btw. moze kiedys jakis maly spocik w irlandii? :D

co do gleby to kupiłem -30 springi Eibacha do 17" Avusów bedzie jak ulał :P co do zakupów, to ja wszystko importuje sobie z Pl nawet z przesyłką wychodzi dużo taniej , felgi tez z pl :) paczka 50kg kosztuje 300zł więc naprawde dramatu niema ( no prawie wsystko bo przekładnie kierowniczą kupiłem tutaj w ir :) ) co do używek to mało jest tu miejsc do szukania pare szrotów i tyle irlandzki ebay praktycznie nieistnieje :/ (co nieznaczy że niemożna tam czasem trafić czegos w normalnej cenie :) ) a nówki maja tu bardzo drogie

Bardzo ładna, tylko masz kierownice, nie po tej stronie co my wszyscy.... :polew: :polew: :polew: nie zauważyłeś??? :polew: :polew:

Eeee tam ,to ty niezauważyłeś że my mamy po prawej a tylko ty po lewej ??? nowa moda na 2008 :thumbup:
Opublikowano

Autko super.Felunek z lekkim obniżeniem i będzie oki :audi: :th:

Opublikowano

Bardzo ladna wersja tylko ja dopiescic i jezdzic:) felgi masz fajne tylko zeby z 17 byly:) i bylo by ok i ciemne szybki

Opublikowano

Ladniutka niunia!przyciemnisz szybki,pojdzie troszke nizej do ziemi i bedzie super!swietny zakup!!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

co do gleby to kupiłem -30 springi Eibacha do 17" Avusów bedzie jak ulał :P co do zakupów, to ja wszystko importuje sobie z Pl nawet z przesyłką wychodzi dużo taniej , felgi tez z pl :) paczka 50kg kosztuje 300zł więc naprawde dramatu niema ( no prawie wsystko bo przekładnie kierowniczą kupiłem tutaj w ir :) ) co do używek to mało jest tu miejsc do szukania pare szrotów i tyle irlandzki ebay praktycznie nieistnieje :/ (co nieznaczy że niemożna tam czasem trafić czegos w normalnej cenie :) ) a nówki maja tu bardzo drogie

trzeba bedzie tak zrobic, jak tylko wpadnie troche kaski kupie zawieszenie w pl i poprosze o wysylke do irl, moze przy okazji pare innych czesci ;)

Poprzednicy wszystko juz powiedzieli, a ja bym jeszcze spoiler zdjal bo kicha troche a tak poza tym to ladny kolor

spoiler, dla mnie nie przeszkadza, a zdjecie jego to duzo zabawy.. trzeba zakleic dziury, malowac klape.. narazie brak funduszy, a zreszta az tak zle nie wyglada :naughty:

chce kupic ori podlokietnik, bo ten co teraz jest (jakis ebajowski) to uniwersalny i za bardzo nie podoba mi sie.. za to taki wyglada schludnie, tylko czy nie bedzie mi 'latal' we wnetrzu, wszystko ladnie spasuje?

http://allegro.pl/item282163290_vw_passat_b5_audi_a4.html

edit. zapomnialem o linku ;)

Dopisany: 09 Grudzień 2007, 17:09 [/size]_________________________________________________najnowsza sesja w pierwszym poscie, zdjete zostaly wszystkie zbedne naklejki i zalozylem chromowane kierunki po bokach.. :naughty:[br]Dopisany: 04 Luty 2008, 19:26 _________________________________________________maly dodatek we wnetrzu, znacznie poprawil sie wyglad :naughty: zdjecia w pierwszym poscie..

Opublikowano

fajne :audi: ladna i zadbana :naughty:

powodzenia w dalszych modach kolego :th:

Opublikowano

Bardzo ładniutka :a4fan: jeszcze tak z 3 cm w dół wystarczy i bedzie git :th:

Opublikowano
  • Autor

oj chyba nie bedzie -30 jednak.. :P autko musi isc na sprzedaz w ciagu kilku tygodni... ;(

Opublikowano

lukaz_86 a jaki jest powod tej przykrej wiadomosci?

Opublikowano
  • Autor

autko idzie na sprzedaz i bede szukal czegos z kierownica po lewej stronie, prawdopodobnie mniejszego brata czyli A3 :naughty: