ryba85 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 (edytowane) SPOTY NOWOSĄDECKIE KIEDY:29.05 GODZ.16:00GDZIE: Parking Media MarktInfo w sprawie Spotów: 500 368 252Link do wydarzenia:OGLĄDAĆ GŁOŚNO I TYLKO W HD !!!Film ze spota 25 maja 2014 Edytowane 21 Maja 2016 przez ryba85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 a4 jest w okolicach pełno ..wiem bo sam mam domek koło Limanowej.. ale jakoś Ci ludzie są anty klubowi a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nie widze innej rady jak przyjezdzac do Tarnowa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 kolego musisz zrobic akcje kalendarzykowa i zaczepiac wszystkich wlascicieli A4 w kazdym mozliwym miejscu i zapraszac ich do klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 kolego musisz zrobic akcje kalendarzykowa i zaczepiac wszystkich wlascicieli A4 w kazdym mozliwym miejscu i zapraszac ich do klubu wlasnie staram sie tak robic ale konczy mi sie zapas wiec bede musial co zamowc .. jakos damy rade .. napewno cos sie tu wymysli:)... [br]Dopisany: 10 Grudzień 2007, 23:06 _________________________________________________ Nie widze innej rady jak przyjezdzac do Tarnowa.. pewnie tak zrobie jak sie nikt nie bedzie chcial zglosic:).. zobaczymy.. mam nadzieje ze jakos to wyjdzie .. a na spocik napewno jakis sie zjawie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 maku211 zatem zycze powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 jeszcze powysylaj PW do wszystkich zalogowanych na forum z KNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 jeszcze powysylaj PW do wszystkich zalogowanych na forum z KNS juz to zrobilem . narazie zero reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 pisz i męcz a ludzie się znajdą , pozbieraj ludzi i wpadniemy do Nowego Sącz, droga dość przyjemna i szybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 pisz i męcz a ludzie się znajdą , pozbieraj ludzi i wpadniemy do Nowego Sącz, droga dość przyjemna i szybka dzieki! staram sie, moze cos wyjdzie jak nic nie bedzie chcialo wyjsc to przyjade do was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gugas Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Hehe a wydawało mi się, że Ci sporo kalendarzyków dałem :PPPPP Eh no niestety Piotrek nie ma wyboru musisz znowu do Łodzi na spot przyjechać Albo się 29 w Częstochowie możemy spotkać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Gugas no dales mi duzo jeszcze mi pare zostalo jesli chodzi o wyprawe do was to chyba bede tak robic:D.. tylko sobie rakiete zalatwie zeby szybciej przemieszczac sie .. ps: moze wy z Lodzi sie do mnie wybierzecie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 witam. jestem z gorlic wiec jakby byl organizowany jakis zlocik w NS to moge przyjechac (jak tylko czas mi na to pozwoli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no nareszcie cos sie zaczyna dziac:) bedziemy zbierac i cos wymyslimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 duzo jest ludzi w klubie z okolic Nowego Sącza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 duzo jest ludzi w klubie z okolic Nowego Sącza?? z okolic to nie wiem jeszcze do konca bo nie wszystkich znalazlem. w saczu jest pare ale nikt sie narazie nie odzywa :bicz3: ogolnie staram sie rozdawac kalendarzyki ale narazie zero reakcji. po nowym roku cos moze sie wymysli i jeszcze sie cos znajdzie, narazie jutro chyba jade na spota do tarnowa wiec jak masz czas i checi mozemy wybrac sie razem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 ja jestem na dobra sprawe I dzien na forum wiec nie zabardzo wiem co i jak sie odbywa. mozna jeszcze gdzies u kogos zamowic kalendarzyki lub ulotki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,19112.0.html tu mozesz zamawiac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 moze zamowie to rozreklamuje klub w gorlicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 :oklaski: i jak zobaczysz jakies to tez wciaskaj za wycieraczki .. rozkercimy to sztywne towarzystwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi