Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno by się rozweseliło :kox: a dzięki ciemnym szybom nie kusiłoby złodzieja :polew:

To w niedziele mamy jakiś mega spot? O ile nic nieprzewidzianego się nie wydarzy to będę :cool1: Może być 16sta lub 17sta :hi:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie nawiązując do zdjęcia tych pięknych białych foteli mam pytanko nie orientuje się ktoś czy jest gdzieś w okolicy Nowego Sącza jakiś dobry i TANI tapicer bo nabyłem fotele S-line za grosze no i są trochę nie pierwszej młodości dajcie jakieś namiary na kogoś kogo polecacie i wstępną cenę mi podajcie z góry dziękuje pozdro :rolleyes:

Opublikowano

Uderz do kolegi K2 - on gdzieś całe wnętrze robił - może coś pomoże :hi:

S-line w B5 - pierwsze słyszę.... taka mała dywagacja :gwizdanie:

Opublikowano

Bo miałem standardowe płaskie fotele a wymieniłem je na te lekko kubełkowe które były montowane w wersjach z pakietem S-line wiec stwierdziłem automatycznie że mam fotele z pakietu S-line

Fotele mam takie jak w tym srebrnym kombi tylko że nie skóra :confused4:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1678443733

http://grono.net/audi/topic/1303164/sl/co-wyroznia-a4-s-line-chodzi-mi-o-wersje-b5/0/0/0/0/#bottom

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177334.0 - temat wałkowany 5 milionów razy :przebiegly:

Napis S-line w B5 to tak jak S4 u Siary (bez urazy oczywiście! :wink4: ) :polew:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177334.0 - temat wałkowany 5 milionów razy :przebiegly:

Napis S-line w B5 to tak jak S4 u Siary (bez urazy oczywiście! :wink4: ) :polew:

Ha ha ha bardzo śmieszne :polew: Ale masz rację

Opublikowano

NO to na 16 bo widzę ze wiekszości pasuje

Opublikowano

I ok 16 .pisac kto bedzie 10 osób się™ uzbiera?:P :gwizdanie:

Opublikowano

S-line czy pro line sport jeden diabeł nazwa mnie i tak nie interesuje ale faktycznie dzięki za info myślałem że to są fotele z s-line jakiegoś nowszego no w każdym bądź razie dzięki za info a no i panowie jak się dogadać z tym kolesiem K2 bo go znaleźć nie mogę w użytkownikach ma ktoś do niego jakieś namiary żebym się o tą tapicere mógł spokojnie wypytać dzięki za info o s-linie chłopaki pozdro :evil:

Opublikowano

150 strona tego wątku zobacz jest tam K2 :-)

Opublikowano

HE no dzięki widzę że trochę sobie poszukam ale dzięki za info :decayed:

Opublikowano

Kolego nikt nie mowił że w życiu będzie łatwo !! czasem trzeba samemu coś zrobić. :evil: :evil:

Opublikowano

Kolego nikt nie mowił że w życiu będzie łatwo !! czasem trzeba samemu coś zrobić. :evil: :evil:

Michał life is brutal :gwizdanie:

Opublikowano

AND FUL OF ZASADZKAS !!!

Opublikowano

Michał czyżbyś pił do swoich szybek ściemnionych...? :polew:

Nikt nie mówił że będzie lekko :decayed:

Opublikowano

A mnie nie będzie bo mam wesele ;/ wsumie lipnie ale chociaż coś chlapnę :D:D

Opublikowano

panowie jak się dogadać z tym kolesiem K2 bo go znaleźć nie mogę w użytkownikach

No może jak się uda to zjawi się z całą brygadą gorlicką w niedziele....... :gwizdanie:

Opublikowano

Loko nie piłem ale fachura od tego nie jestem w sumie jak na1 raz to niezle wyszlo tylko coś mi kolor nie gra przez szyby zresztą sam zobaczysz

Opublikowano
  • Autor

A mnie nie będzie bo mam wesele ;/ wsumie lipnie ale chociaż coś chlapnę :D:D

wesele masz w sobote.a jak bys w niedziele poszedł na poprawiny o 18 to chyba nic by sie nie stało?co nie? :gwizdanie:

Opublikowano

panowie jak się dogadać z tym kolesiem K2 bo go znaleźć nie mogę w użytkownikach

No może jak się uda to zjawi się z całą brygadą gorlicką w niedziele....... :gwizdanie:

Jak się uda to może Artur pojedzie ale niestety nie miałem ostatnio z nim kontaktu

i boje się, że będę musiał sam reprezentować "ekipę gorlicką"

Widzę po Gorlicach, że się sporo B6 pojawiło, może się któryś właściciel na a4-klub przytoczy.

Kolega Kamil będzie mógł zobaczyć moje fotele i najwyżej się podzielę kontaktem do K2 :>