Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupi b7 :gwizdanie:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A Ty to skąd wiesz...?? :gwizdanie:

Opublikowano

Nie powiem :gwizdanie:

Opublikowano

Ale wam klina zadałem :polew: :polew: :polew: Napewno będzie to AUDI

Opublikowano

B5...S4... :kox:

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Michał poczekamy to zobaczymy co wymyślisz :naughty:

Opublikowano

Muszę mieć głosowanie na osobę i będzie to jedna. Jak zobaczę kogo wybraliście ten zostanie dopisany o info.

to jest od Młodego :polew: :polew: :polew:

na spoty nie jezdzi a wielce on ma tez miec info o spotach :polew:

rozjebal mnie z tym.

o zmiane sie prosic na glownym i to jeszcze zmienia tak ze media zostaje a pozniej sie dziwic ze ludzie nowi nie wiedza gdzie jechac :gwizdanie:

Opublikowano

Więc kogo proponujecie?

Opublikowano

ja mu pisalem aby dal dwie osoby co jezdza na spoty.a on tylko czasem tu zaglada :gwizdanie:

Więc kogo proponujecie?

a wiec podalem Siare i moja osobe :polew:

to moze Siara?? :kox:

Opublikowano

Muszę mieć głosowanie na osobę i będzie to jedna. Jak zobaczę kogo wybraliście ten zostanie dopisany o info.

rozjebal mnie z tym.

o zmiane sie prosic na glownym i to jeszcze zmienia tak ze media zostaje a pozniej sie dziwic ze ludzie nowi nie wiedza gdzie jechac :gwizdanie:

KLI i wystarczy kometnowania Twojej wypowiedzi.

Opublikowano

rozjebal mnie z tym.

ucieszyles sie cwoku??czym szpanujesz a 6??to forum to a4. szczerze mi to kolo ... lata moge tez na spoty do kraka jezdzic daleko nie mam.z takim podejsciem dziwic sie ze nikt nie przyjedza na spoty.tyle w tym temacie.od tej pory mnie tez juz nie bedzie chialem dobrze ale Pan Młody obraze robi. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

siadz młody w koncie i zacznij plakac :polew: :polew:

Opublikowano

rozjebal mnie z tym.

ucieszyles sie cwoku??czym szpanujesz a 6??to forum to a4. szczerze mi to kolo ... lata moge tez na spoty do kraka jezdzic daleko nie mam.z takim podejsciem dziwic sie ze nikt nie przyjedza na spoty.tyle w tym temacie.od tej pory mnie tez juz nie bedzie chialem dobrze ale Pan Młody obraze robi. :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

siadz młody w koncie i zacznij plakac :polew: :polew:

Nie ubliżaj jak już. Płakać nie będę :cool1: Napisz do przyjaciółki . Kto szpanuje człowieku co ma do tego samochód :facepalm: żal mi Cię

Opublikowano
:rant: teraz to już napewno żaden nowy się nie zjawi....................
Opublikowano
  • Autor

chlopaki dajcie juz spokój.ten temat juz byl poruszany.

Opublikowano

Co do forum A4 nikt nie zabrania tu mieć innego samochodu. To nie tylko A4 :gwizdanie: ale co Ty wiesz :decayed:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:07_________________________________________________Ja nie widzę problemu o zmianie pisze mi PW to dostał odpowiedź, to że zgłasza siebie i kogoś innego nie oznacza że tak będzie. Normalne głosowanie załatwiło by sprawę :)

Opublikowano
  • Autor

racja.a6 to audi.a sa tez golfy passaty i takie tam.regulamin tego nie zabrania. :hi:

Opublikowano

zrobiłem bo chciałem aby było jasne gdzie te spoty są bo nikt nie wiedział przykład parę stron wcześniej jak dobrze pamiętam blady pytał gdzie w końcu spot bo w nagłówku nadal media.ale młody się obraził ok.ja odpuszczam.przepraszam wszystkich urażonych.

Opublikowano

Wybierzcie kogoś normalnego i po sprawie. Przede wszystkim osobę która będzie miała czas się zajmować spotami i je organizować.Osobę która nie uważa samochodu za szpan. Bo to jest totalnie puste,śmieszne oraz żałosne . Osobę która potrafi się wypowiedzieć logicznie oraz nie ubliża innym na forum :hi:

Opublikowano

racja.a6 to audi.a sa tez golfy passaty i takie tam.regulamin tego nie zabrania. :hi:

ja nie pisalem ze regulamin zabrania.pokaz gdzie tak napisalem.[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:15_________________________________________________

Wybierzcie kogoś normalnego i po sprawie. Przede wszystkim osobę która będzie miała czas się zajmować spotami i je organizować.Osobę która nie uważa samochodu za szpan. Bo to jest totalnie puste,śmieszne oraz żałosne . Osobę która potrafi się wypowiedzieć logicznie oraz nie ubliża innym na forum :hi:

w tym momencie Ty mi ublizasz

Opublikowano

Wystarczyło głosowanie nic więcej :cool1: dlatego iż raz już była wyznaczona osoba i były pretensje dlaczego, jak, ja chciałem, a mogłem ja . Nie chcę takie sytuacji. Wystarczy wyznaczyć i po sprawie.