kantek1 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 co tam sie tak napinacie oko zawsze mozna pocieszyc dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jeszcze jedno fakt nie mam czym błysnąć intel35 do twoich 3 wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Młody a kto to wie ile z tych twoich 3581 to posty z d*pami :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 ze trzy są o motoryzacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 :polew: młody tak woli przypomnienia nie zapomnij zabrać jak mozes wez 2 sztuki, kumpel tak wyglada jak mu powiedzialem jaki rozmiar chce wsadzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość intel35 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Heh ale poruszenie i nareszcie coś się dzieje:) Młody i nic mi nie ciupłeś a czekałem na to a tu brak jakiej kolwiek riposty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 ty sie czytać naucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 to co intel jutro bedziesz na spocie?? [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 11:12_________________________________________________ ze trzy są o motoryzacji :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Zapraszamy w niedziele, ciekaw jestem czy będzie z Ciebie taki kozak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 nie straszcie chłopaka bo nie przyjedzie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Crisu nie przyjedzie nie ma na tyle jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 :polew: nie wiem nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantek1 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Zapraszamy w niedziele, ciekaw jestem czy będzie z Ciebie taki kozak. hahah już jeden taki był na forum i do tej pory się nie pojawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Przemo i chyba nawet podobnym tekstem się przygoda skończyła :polew: :polew: Crisu a ty ku... nie bądź taki dosłowny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość intel35 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Heh ale nie wiem czy chce poznawać tak prymitywnych właścicieli A4 jeszcze pomyślę że tylko na spoty pożyczacie od kumpla a na codzień dresik i BMW i jest lans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantek1 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 prymitywnych ??? no i teraz pojechałeś... to może lepiej się nie pokazuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Heh ale nie wiem czy chce poznawać tak prymitywnych właścicieli A4 jeszcze pomyślę że tylko na spoty pożyczacie od kumpla a na codzień dresik i BMW i jest lans :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_gti Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 to żeś gościu przegiął pałkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Chłopaki wiecie co skończmy ten temat bo nie ma sensu, zza kompa każdy cwaniak, szkoda tylko że i tacy też mogą A4 kupić ale na to już nie mamy wpływu, bana się załatwi i już nie będzie nam tu bruździł na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 dokładnie Michał na kompie cwany a tak to nie przyjedzie.a tak pozatym weś kabel i lapka jutro Loko coś zepsuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi