Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czikita to chyba na car audio i na ćwiartkę też :naughty:

A no pewnie zloty są po to żeby się dobrze bawić ja się zawsze pcham na wszystko nawet na drift mogę iść jak będzie trzeba z moją przednio napędówą :banan:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A no pewnie zloty są po to żeby się dobrze bawić ja się zawsze pcham na wszystko nawet na drift mogę iść jak będzie trzeba z moją przednio napędówą :banan:

Albo na mierzenie gleby w Starym.... :grin:

Opublikowano
:facepalm::facepalm:
Opublikowano

Albo na mierzenie gleby w Starym.... :grin:

Siara masz dobrą pamięć :thumbup1:

:polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

z ta glebą to kolega wyskoczył wtedy jak g...z m.....:polew:

---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 21:06 ----------

Loko jaki płyn lałes do wspomagania?bo tez musze dolac.:naughty:

Opublikowano

Takie rzeczy się pamięta :grin: - Żałuję, że sam nie wystartowałem... W nagrodę napewno dostał bym gwinta :polew::polew::polew:

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

Musti - sprzedałeś B6? bo jak nie to ładne taborety znaleźli :naughty: Ciekawe czy podejdą z "B7"

http://allegro.pl/tapicerka-skorzana-skora-audi-rs4-b7-8e0-i2257023445.html

Opublikowano

A co mają nie podejść jak to wszystko to samo.

Opublikowano

Pewnie bym z takich nie wychodził :slina:

Opublikowano

Takie rzeczy się pamięta :grin: - Żałuję, że sam nie wystartowałem... W nagrodę napewno dostał bym gwinta :polew::polew::polew:

Musti - sprzedałeś B6? bo jak nie to ładne taborety znaleźli :naughty: Ciekawe czy podejdą z "B7"

sprzedał

---------- Post added at 21:26 ---------- Previous post was at 21:25 ----------

Żori zdjęcia nie masz.:whistling:

Opublikowano

Jak nie masz jak u mnie wyświetla się cały czas.... :eusathink:

Opublikowano
Jak mowiłem, tak robie. Jesli to nie tutaj, to proszę o przeniesienie. Może akurat mój pomysł się komuś spodoba, a wiec na prośbę

Różowego CRISA

:naughty:

Postanowiłem tutaj zaprezentować jedną ze swoich propozycji na zlocik-wycieczkę.

Z racji, że pochodze z Nowego Sącza, to początek zaczął by się własnie w tym mieście, np. parking MediaMarkt. Może ktoś wpaśc wczesniej, nie ma może nie wiadomo ile do zwiedzania, ale parę urokliwych miejsc Sącz posiada:banan:

http://img535.imageshack.us/img535/2484/50459737.jpg

No to startujemy, kierujemy sie w stronę krynicy

http://narty.pascal.pl/baza/polska/malopolskie/12/sadecki_krynica_stary_dom_zdrojowy_04168x_ga.jpg

Tutaj mały postuj(może być problem z parkingiem) można przejść się deptakiem, iść do pijalni, w 2 godzinki na szybkiego wszystko obskoczy

nastepnie kierujemy się w stronę Muszyny, a tam na przejście graniczne w leluchowie

http://argonautka.blox.pl/resource/Leluchow.JPG

Obowiązkowo dowody osobiste:D

Teraz kierujemy się w strone starej Lubovni,

a tam zwiedzanie zamku Luboviański Hrad:naughty:

http://img542.imageshack.us/img542/6114/castleoflubovnaandmuseu.jpg

Raczej z parkingiem nie powinno być problemu, jest dośc dużo miejsca. Można tez się wybrać do skansenu, ale to juz trzeba by było się dogadać;)

Ok, dalej ruszamy w drogę. Obieramy kierunek w stronę Niedzicy:banan:

http://zamki.net.pl/zamki/niedzica/niedzica05.jpg

Tutaj można by było sobie zrobić nieco dłuższy przystanek. Bo jest co tutaj zwiedzać, no i za jakimś noclegiem się można rozglądnąc. Znam tam nawet takie miejsce, gdzie nocka ze śniadaniem jest w b. dobrej cenie i ekstra warunki.

Ok, nastepnie podróż troszkę dłuższa, aż do Oravský Podzámok, a tam do zamku. Robi wrażenie:banan:

http://static.panoramio.com/photos/original/21300397.jpg

no i tutaj trzeba by było się zastanowić, bo albo możemy pojechać takimi fajnymi drogrami aż do tatralandi(może ktoś słyszał) i później w stronę popradu, no i na przejście graniczne w mnisku, koło Piwnicznej, albo wrocic się na chżne, z chyżnego na Zakopane, z zakopanego drogą (bardzo Krajobrazową) do Bukowiny tatrzańkiej w stronę Morskiego Oka(można by było się przjeśc) dalej na przejście Łysa Polana i tam taką fajną drogą miedzy gorami do przejście w piwnicznej:kox:

To tyle od Siebie z opisu. Co moge dodać jeszcze:naughty:Wiec tak, droge tą znam bardzo dobrze, wiec nie ma problemu że się zgubimy:whistling: , Na wszystkich tych zamkach byłem, bardzo mi się podobały, dlatego postanowiłem zaproponować wam coś takiego, po drodze napewno każdy znajdzie coś, czym nacieszy oko:shock3:

Oczywiscie, tutaj przygotowałem plan z zamkami, ale równie dobrze można te zamki ominąć, ale uwazam że z zamkami można połączyć przyjemne z pożytecznym(zlot+Zwiedzanie)

To tyle ode mnie, gdyby chciał ktoś o coś zapytać, to prosze bardzo, albo na PW, albo tutaj

Aha, niestety nie wiem jak z noclegami, jedyny mi znajomy, to w okolicy NIedzicy, wiec trzeba by było to wszystko tak rozplanować, zeby tam własnie nocować.

NAJWAŻNIEJSZE, W TEJ WYCIECZCE NIE PLANOWAŁEM PICIA:whistling:

wiec obawiam się, że chętnych mało będzie:doh:

orientowaliście sie mniej wiecej w kosztach? i kiedy ten wypadł miałby być? pisałbym sie na to:wink:

Opublikowano
Jak mowiłem, tak robie. Jesli to nie tutaj, to proszę o przeniesienie. Może akurat mój pomysł się komuś spodoba, a wiec na prośbę

orientowaliście sie mniej wiecej w kosztach? i kiedy ten wypadł miałby być? pisałbym sie na to:wink:

Które koszty? Noclegu, czy wstępów na zamki?:wink: noclego to coś koło 60 zł ze śniadaniem, a wstęp o ile dobrze pamietam to było w starej lubovni 4 euro+2 euro parking, a ten drugi coś chyba koło 10 euro, nie pamietam juz:wink:

Co do terminu, to nie wiem, trzeba by było chętnych i zobaczycz wtedy co i jak

Opublikowano

Które koszty? Noclegu, czy wstępów na zamki?:wink: noclego to coś koło 60 zł ze śniadaniem, a wstęp o ile dobrze pamietam to było w starej lubovni 4 euro+2 euro parking, a ten drugi coś chyba koło 10 euro, nie pamietam juz:wink:

Co do terminu, to nie wiem, trzeba by było chętnych i zobaczycz wtedy co i jak

jedziemy jednego dnia, spimy i wracamy drugiego czy jakas dłuższa eskapada?, ja nocleg bym sobie załatwił w szczawnicy jakby coś bo i tak miałem pod koniec Kwietnia uderzyć na weekend:wink:

Opublikowano

te stołki wejdą na spokojnie do B6 :wink4: w B5 byłby problem trza by zmieniać szyny

Opublikowano

To juz kwestia dogadania, można nawet i na trzy dni jechać i pozwiedzać szawnice dodatkowo;) wszystko zalerzy od chęci kolegów:wink:

Opublikowano

niech się reszta wypowie co do takiego wypadu.:whistling:

Opublikowano

ja sie piszę, najlepiej przy weekendzie:wink:, nie wiem jak moja bedzie miała wolne, bo zazwyczaj pracuje w soboty, i pewnie bym wyruszał koło 14, ale to najwyżej byśmy sie na miejscu gdzieś ustawili:wink:

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

niech się reszta wypowie co do takiego wypadu.:whistling:

te od kiedy tyś jest Różowy, byłeś na zlocie:naughty:

Opublikowano

Można też i jeden dzień, nie koniecznie trzeba nocować. Np. zbierzemy sie w niedzielę którąś z samego rana i gdzieś w okolicach Koszyc jest jedne z największych ruin w europie:wink:. Albo też i coś innego, nie koniecznie zamki:banan:

Opublikowano

byłem w BT

---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:02 ----------

i zrobić wycieczkę jak zrobiliśmy z Loko Siara Wolantem i Tomkiem.:banan:

Opublikowano
byłem w BT

---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:02 ----------

i zrobić wycieczkę jak zrobiliśmy z Loko Siara Wolantem i Tomkiem.:banan:

no ja miałem wpaść w niedziele, ale wstałem o 12:facepalm:, i chyba już nie bylo sensu sie nigdzie wybierać:grin: