Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale śmieszne na co mi te ramki klubowe wole mieć ramki pod kolor auta :banan:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:facepalm: Boże widzisz i nie grzmisz.:wallbash:
Opublikowano

Panowie, gdzie w sączu jest jakis duży wybór felg, żeby można było by sobie podjechać i zobaczyc, bo korci mnie strasznie żeby coś sobie zmienić, tylko nie chce zamawiać na allegro nie widząć ich na żywo

Opublikowano
Panowie, gdzie w sączu jest jakis duży wybór felg, żeby można było by sobie podjechać i zobaczyc, bo korci mnie strasznie żeby coś sobie zmienić, tylko nie chce zamawiać na allegro nie widząć ich na żywo

Naprzeciwko sądu na wulkach jest wulkanizacja z obfita ilością felg na ich podwórku :banan:

Opublikowano

Dixon no jak widzę te lapmy na czystym aucie to wygląd zada :thumbup1: wg mojej opinii zostaw tak jak jest wydech na 2 rury a przód zderzak s-line i oba grille w czarny kolor i bedzie kozak:slina:

Opublikowano
Dixon no jak widzę te lapmy na czystym aucie to wygląd zada :thumbup1: wg mojej opinii zostaw tak jak jest wydech na 2 rury a przód zderzak s-line i oba grille w czarny kolor i bedzie kozak:slina:

pomyślimy :naughty::naughty: w sumie bardziej miałem się przyłożyć do B5 , ale małe co nie co w B6 chyba nie zaszkodzi :whistling:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Słuchaj masz tak jak ja trzeba jedną reprezentacyjną perełkę wybrać, ale o drugim też nie mozna zapomniec bo sie obrazi sie spsuje :grin:

---------- Post dopisany at 08:06 ---------- Poprzedni post napisany at 08:05 ----------

LOKO nie machaj tak tym kapeluszem z rana :decayed:

Opublikowano

Jak walniesz oba grile w czarny to głupio bedą wyglądały ramki wokół szyb. A cała czarna będzie strasznie smutna. Ale jak by nie patrzeć projekt anty czikita

---

- Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Opublikowano
LOKO nie machaj tak tym kapeluszem z rana :decayed:

A czym mam machać? :dancing:

Opublikowano

LOKO jedziesz do krakowa 6 maja ??

Opublikowano

Michał co z tymi sterownikami?

Opublikowano

sopkojnie bedziesz miał za chwile

Opublikowano

Nic na razie nie wiem :wallbash: Szlag mnie trafia bo nic nie mogę sensownie zaplanować - ciągle jakieś pierdoły mi wyskakują :facepalm:

A najgorsze że u mnie nie ma "długiego weekendu" - co drugi dzień do roboty ide :shock3:

Opublikowano

Jak walniesz oba grile w czarny to głupio bedą wyglądały ramki wokół szyb. A cała czarna będzie strasznie smutna. Ale jak by nie patrzeć projekt anty czikita

---

Biały jest fikuśny :banan:

Opublikowano

:banan:

:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

chce takie na urodziny.:slina::slina::slina::slina:

---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ----------

Nic na razie nie wiem :wallbash: Szlag mnie trafia bo nic nie mogę sensownie zaplanować - ciągle jakieś pierdoły mi wyskakują :facepalm:

:shock3:

a co ja mam powiedziec?

Opublikowano

---

Opublikowano

---

:grin:

---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ----------

projekt anty czikita :polew:

Opublikowano

Pany potrzebuję silniczek tylnej wycieraczki do Golfa 4. W A3 nie jest to czasem to samo???

Kumplowi padł i pojechaliśmy dziś na szroty dziś ale nie było... A raczej nie chciało się nikomu doopy ruszyć bo było za 15 czwarta... :facepalm:

Tak na koniec z ciekawości wpadliśmy do ASO VW i zgadnijcie ile chcą za takie ustrojstwo...... 530 peso :wallbash: