jarek_ns Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A mi Panowie właśnie robi się program. A w piątek albo sobotę hamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A mi Panowie właśnie robi się program. A w piątek albo sobotę hamowania. Gdzie robisz ? jakie $$ ? może być PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 U tego samego co Przemek i Adam. U ciebie w tegoborzy. Na początek styknie , może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 A u Marcina Pawłowskiego no "spoczko" koles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Dokładnie. Zobaczymy po rolkach co wyszło z tego. Ogólnie na czwórce od 60 do 140 jest błyskawica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 jarek ja po nim mialem blyskawice ale sprzeglo jego programu nie wytzymalo i to juz na pewno mnie wyleczylo do robienia takich rzeczy po stodolach moment bedziesz mial jak tatry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 opatrzymy to na wykresie jak coś będzie korygował. Na razie z tego co patrzyłem to na 3 i czwórce spokojnie wchodzi na czerwone pole i nie czuć spadku momentu po 3 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 opatrzymy to na wykresie jak coś będzie korygował. Na razie z tego co patrzyłem to na 3 i czwórce spokojnie wchodzi na czerwone pole i nie czuć spadku momentu po 3 tys. tobie tez na fula podkrecił tak jak michałowi?czy na spokojnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Podobno optymalnie. A poważnie najpierw był spokojny program ale dół był przeciętny i go podciągnoł. Ciśnienie podniesione jest z 1,3 do 1,5 bar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 http://allegro.pl/zderzak-tyl-tylni-audi-s3-stary-model-i2287060310.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Grzesiek może byś znalazł zawias dla mnie najlepiej Eibach Pro-Kit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Panowie nie wiecie coś o B5 Q4x4 sedan kolega jest na kupnie i obiecałem że popytam was na forum bo zawsze to pewniejsze źródło niż handlarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Loko może byś przyjechał na spota w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Stęskniłeś się...? Plan jest ale na razie na Kraków 6 maja Leci ktoś od Sącza w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 NO ja się będę wybierał, tylko czekam aż kumpel papiery od golfa zrobi bo zgubił osioł ---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:12 ---------- żadnych chętnych na moje AUDI ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Chętnych to może by i paru było... Tylko skąd kaski nabrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no właśnie, poczekam wystawie zobaczymy co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie zapomnij napisać że trzeba zrobić podporę A tak ogólnie to ile cenisz? tak jak kiedyś rozmawialiśmy? bo jak tak to szkoda pieniędzy na ogłoszenie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi