Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Młody Wszystkiego Najlepszego:hi:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Młody i Siara Siarzeski Wszystkiego Najlepszego! :dancing:

Zdążyłem... :decayed:

Opublikowano

:hi::hi:

dzięki wielkie

Na Inwazję się piszę ale ze spotem może być lipa. Chyba, że zrobimy go w Łącku :dancing:

Opublikowano

No to i ja wrzucę moje wypociny z Rozpoczęcia Sezonu - z lekkim opóźnieniem ale mam nadzieje że będzie :thumbup1:

Proszę komentarze bo chyba z pół godziny się nad tym produkowałem... :whistling:

:polew::polew::polew:

Opublikowano

No biały leon i biała jedynka na KMY wpadły mi w oko. I oczywiście ledy u Crisa :decayed:

Opublikowano

No to i ja wrzucę moje wypociny z Rozpoczęcia Sezonu - z lekkim opóźnieniem ale mam nadzieje że będzie :thumbup1:

Proszę komentarze bo chyba z pół godziny się nad tym produkowałem... :whistling:

:hi::hi::hi:

ładny zestaw LOKO

---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ----------

:hi::hi::hi:

ładny zestaw LOKO

Opublikowano

LOKO ładnie Ci to wyszło :brawo:w czym to obrabiałeś ??

---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:26 ----------

dziś w koncu dało mi się zmienić zawieszenie, na to 1be:decayed:. Nie chce może ktoś 1ba kupić? sprzedam w dobrych pieniadzach:naughty:

i jak?? fajnie leży?? przyjedz w niedziele opatrzymy :naughty:

---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ----------

dziś w koncu dało mi się zmienić zawieszenie, na to 1be:decayed:. Nie chce może ktoś 1ba kupić? sprzedam w dobrych pieniadzach:naughty:

i jak?? fajnie leży?? przyjedz w niedziele opatrzymy :naughty:

Opublikowano

jak lezy, to jeszcze nie widziałem w sumie, bo do 22 prawie zmienialiśmy:facepalm:, a od rana w pracy jestem. Jedynie co moge napisać, to komfort porównywalny(przynajmnije dla mnie) i zakrętach o niebo lepiej trzyma:naughty:

Opublikowano

Wolantt zrobiłeś z taśmą?

Ja sobie dzisiaj przymierzyłem nowy kolor. Teraz będę mógł karetki wyprzedzać.

original.jpg

Coś dawno Czikity nie było.

Opublikowano

Jaro, malarza miałeś kiepskiego, bo Ci poopuszczał w niektórych miejscach:kox::decayed: i żeby po oponach malować:grin:??

Opublikowano

oj tam, oj tam na ekranie 3,5" palcem lepiej tego nie zrobisz. Szczerze to brakuje mi jakiegoś wesołego koloru w palecie barw dla B6.

Opublikowano

kurde nie miałem głowy do tego, ale co się okazało mam jednak wyciągniętą żarówkę od airbaga...:kwasny: dlatego nie wywaliło błędu:facepalm: nie chcę zamawiać na allegro tej od A3 bo jak nie podejdzie to się będę z nią bujał...

i tu pytanie do Michała, dasz rade na spocie wyciągnąć taśmę z A3?? czy przyjedziesz A4 ??

---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:45 ----------

Bajcy, ale pewnie teraz leży jak należy :naughty:

---------- Post dopisany at 16:46 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ----------

Opublikowano

Loko filmik lux :brawo:

Opublikowano
  • Autor
Właśnie wróciłem z waszych okolic, piękne tereny. I z samochodzikiem. Na pewno jak zrobi się ciepło przyjadę odwiedzić jeszcze raz wasze regiony :decayed::wink:

no to gratuluje zakupu.fajnie ze nie wróciłes bez autka.:hi:

Opublikowano

Loko film :naughty:

Opublikowano

Wollant bede A3 wiec możesz sobie przymierzyć

Opublikowano

:naughty:

No, teraz już widzę że troszkę siadła:decayed:, do tego prowadzenie jest bez porównania:wink:. W sumie, to wszystko jest tak jak chciałem. Jak bede miał chwile, to wrzucę zdjęcia i pokaże, jaka jest różnica:wink:

Opublikowano

Cieszę się że filmik się podobał :thumbup1:

Opublikowano
Wollant bede A3 wiec możesz sobie przymierzyć

Świetnie :wink:

Opublikowano

LOKO świetna sklejka ! + że Ci sie chciało :D