Opublikowano 31 Sierpnia 201214 l Szkoda Dziewczyny Śmiertelny wypadek w Tęgoborzu: kierowca volvo zatrzymany [ZDJĘCIA] - Naszemiasto.pl
Opublikowano 31 Sierpnia 201214 l "Kierująca samochodem marki Renault wypadła przez przednią szybę, a następnie dostała się pod tylne koła naczepy samochodu marki Volvo" - najgorszemu wrogowi chyba bym nie życzył takiej śmierci
Opublikowano 31 Sierpnia 201214 l No. Delikatnie rzecz ujmując lipa. Andrzej ta dziewczyna była z Tęgoborzy? Małolaty się teraz TIRami rozbijają i są tego efekty. Ten koleś co wbił pod naczepę dwa auta na Podkarpaciu miał 23lata.
Opublikowano 31 Sierpnia 201214 l 21 lat nie powinni pozwalać jeździć takim gówniarzom. Osobówką to jeszcze się jakoś wybroni, a "TIRem" się zatrzymać to nie taka prosta sprawa.... ---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ---------- Tu może mniej tragicznie, ale dziś niedaleko mojego domu... dziadek ponad 70 lat nie dowiózł jabłek... Komenda Miejska Państwowej Straży Pożarnej w Nowym Sączu
Opublikowano 1 Września 201214 l Witam Jestem tu nowy, pierwszy raz będę na spocie. Bardzo prosił bym was o pomoc czy mógł by ktoś zabrać vaga bo mam problem w podłączeniu RNS-e. I nie wiem w czym mam kłopot czy z podłączeniem czy kodowanie. Pozdrawiam
Opublikowano 1 Września 201214 l tego to ja nie wiem Mam nadzieje ze ktoś będzie nie chce mi się na marnę jechać
Opublikowano 1 Września 201214 l Ja też będę. Michał ładuj kapcie. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 1 Września 201214 l Jarek chyba nici z tego będą, chyba że bedziesz mógł koło 19 podjechać do sącza bo jadę o 12 do Krakowa busem to wrzuce na pakę i koło 19 będę w sączu
Opublikowano 1 Września 201214 l Autor ja raczej bede.jarek wez waga.bylem w tym king sofcie.chyba bede robił program.
Opublikowano 1 Września 201214 l Michał to przyjade do ciebie po nie. Albo następnym razem zamienimy. Ryba ile ci powiedzieli za program? U nich robisz? Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 1 Września 201214 l Autor jutro ci powiem.hamownie maja ciekawa. jakosc zdj tragiczna ale na szybko robione tel.