Opublikowano 25 Sierpnia 201213 l Ja prawie zawsze.... czasem nawet nie zdążę skończyć ---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- Spotkał się ktoś kiedyś z takim wehikułem?? Młoda jak była w niemcowni takie coś ustrzeliła, bo jak mówi "mam skrzywioną psychikę na punkcie to napewno mi się spodoba"
Opublikowano 26 Sierpnia 201213 l Witam po urlopie powiem wam, że pogoda za***ista, woda słona jak diabli, ale wakacje udane i co najlepsze A4 bez awaryjnie objechała 3 tys km i nawet spaliła 6,5/100 przy jezdzie 140-160 po autostradzie.
Opublikowano 26 Sierpnia 201213 l To ładnie. Jechałeś w ciemno czy miałeś wcześniej nagrany nocleg? Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 27 Sierpnia 201213 l Kiedy robimy taki spot w terenie:grin: Unfinished Video - Quattro Expedition - YouTube
Opublikowano 28 Sierpnia 201213 l Wolant na rowerze przyjedzie W niedziele spotujemy? Ostatnio kiepsko wylo z frekwencją to może teraz sie zmotywujecie. Panowie a może ktoś chce kupić? Audi Concert II CD A4 B6/B7 (2591917269) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myślę że jakiś rabat by można było zrobić Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 28 Sierpnia 201213 l Ja się pisze tylko zimówki założe, i napewno LOKO też nie odmówi Jasne że nie odmówię A to spot już w ta niedzielę wypada...?
Opublikowano 28 Sierpnia 201213 l Ja się pisze tylko zimówki założe, i napewno LOKO też nie odmówi Jasne że nie odmówię A to spot już w ta niedzielę wypada...? Jak się nie jeździ i jeszcze innych zniechęca to tak jest ---------- Post dopisany at 08:01 ---------- Poprzedni post napisany at 07:59 ---------- Michał widzę że promujesz nowe forum Ostatnio wolant zapomniał swojego e-cuda i całe dwie godziny nic nie palił.
Opublikowano 28 Sierpnia 201213 l Biedactwo ;( nie promuję nowego forum tylko licznik mi się spodobał ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:26 ---------- Dla wollanta to ja będę miał pare nowości jak przyjadę
Opublikowano 28 Sierpnia 201213 l To do ilu licznik musi dobić żebyś rzucił e-palenie? Wystawiłeś ogłoszenie?
Opublikowano 28 Sierpnia 201213 l Ostatnio na spota wpadł gość A6 C5 na fajnej glebie z 1,8T 150KM i twierdził że maja mu zrobić program na 220KM, może przyjedzie w ta niedzielę i pochwali się wykresem bo nie wierzę że wyjdzie więcej niż 190 bez zmiany dolotu i wydechu. Te 190 to chyba lekka przesada. Michał jak tak twardo sprzedajesz te swoje A4 to może w końcu dogadamy się w kwestii felg na zimówki
Opublikowano 28 Sierpnia 201213 l Od razu 250 będzie miał Koooła co za ludzie Mike mam genialny pomysł: Jarkowi sprzedasz zimę a mi lato a auto sprzedasz na szprychach od wozu
Opublikowano 28 Sierpnia 201213 l No właśnie tak się zastanawiam na jakich kołach sprzedam to auto, no ale jak tak dalej będzie to LOKO bedziesz miał koło bo zima się zbliża
Opublikowano 28 Sierpnia 201213 l Dzisiaj ma się pojawić kolejny kupiec na mojego przecinaka - tym razem znajomy który zna przynajmniej trochę to auto więc może w końcu uda się go popchnąć... a wtedy możliwe że wpadną jednak 17" na nowej gumie Tak więc Mike zjedź z tego podnośnika i nie zdejmuj jeszcze tych kół
Opublikowano 28 Sierpnia 201213 l I to mi się podoba. Coś czuje za pójdzie na stalowej piętnastce twoja A4 Michał.