Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Michał to jest to auto twojego kolegi?

AUDI A4 B7 (2831356907) - motoAllegro

Robił już w nim z pompą oleju i wałkami?

Tak znam to auto i nic przynim nie robił z silnikiem jezdzi nim od 1,5 roku i zasuwa bez problemów zrobione było ale wszystko na ori cześciach z VW sciągane ze sącza miała przetarty bok jezdziłem tym autem i szczerze z chęcią bym je łyknoł bo jest ładne a ten 7 biegowy multitronic zasuwa jakby silnik miał ze 160 km conajmniej

---------- Post dopisany at 09:07 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ----------

LOKO a to A6 to paści jak nie wiem zaniedbane jak diabli

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do A6 to sam sposób wypowiedzi właściciela jak dla mnie go skreśla, taki typ Cwaniaka co pozjadał wszystkie rozumy.

Co do podpisywania umowy z Włochem co go na oczy nie widziałeś to następny bajer. Jakiś rok może dwa temu policja i skarbówka zlikwidowała komis w Stadłach koło Podegrodzia. Gdzie ludzie też kupowali auta z umową od Włocha. Około 150 osób kupiło auta od tego samego gościa, każda umowa była wypisywana w Polsce przez babkę z komisu, a efekt wyszedł taki że znajomy kupił pracownikowi auto bo ten ma komornika na głowie i wylądował w sądzie ze sprawą karną, podobnie jak reszta klientów. Jako że dobrowolnie poddał się każe to za fałszowanie dokumentów dostał grzywnę i koszty postępowania jakieś 3 tys.

Ja też miałem przeboje z pierwszym golfem, bo handlarz od którego kupiłem auto zaniżał ich wartość, z tym że ja miałem fakturę od gościa i byłem czysty ale koleś dostał dwa lata wczasów.

Opublikowano

LOKO a to A6 to paści jak nie wiem zaniedbane jak diabli

Właśnie dlatego je wrzuciłem - tak się klientów odstrasza :grin:

Wystarczyłoby pranie tapicerki i porządne mycie z woskowaniem i poszłoby pewnie od ręki bo zadbane... :facepalm:

---------- Post dopisany at 09:40 ---------- Poprzedni post napisany at 09:29 ----------

GOLF III USA GTI TDI (2806213167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Masz zadbane auto :kox:

---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ----------

Mike ja Cię w takim widzę :naughty:

DODGE MAGNUM SRT8 SRT-8 JAK NOWY LPG ZAMIANA (2807486642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

LOKO nigdy w życiu

Opublikowano

Ale dlaczemu :decayed:

:grin:

Opublikowano
  • Autor

a co to wy wszyscy urlopy macie?:naughty:

Opublikowano

taka praca... :polew:

Opublikowano

dokładnie jest czas na forum

Opublikowano

Pany, znajomy ma do sprzedania felgi 17" z oponami od Golfa IV (wiem, wiem.. VW) (opony 225/45R17 w dobrym stanie)

lub zamieni na 16" w podobnym stanie. Otofoto:

P1150326.jpg

P1150325.jpg

Opublikowano
  • Autor
Pany, znajomy ma do sprzedania felgi 17" z oponami od Golfa IV (wiem, wiem.. VW) (opony 225/45R17 w dobrym stanie)

http://s11.postimage.org/ox1msvwkf/P1150326.jpg

http://s11.postimage.org/w2tdvc5nj/P1150325.jpg

moze klaczek sie zdecyduje?

ile on to ceni?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

http://s11.postimage.org/ox1msvwkf/P1150326.jpg

http://s11.postimage.org/w2tdvc5nj/P1150325.jpg

moze klaczek sie zdecyduje?

ile on to ceni?

Niestety nie. Sam zastanawiam się czy malować swoje 17" czy szukać czegoś innego. Ale jak będę zmieniał to na ori VW i opony 205.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ----------

Between Black and White - Stance Works

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ----------

Between Black and White - Stance Works

:slina: piękności

---------- Post dopisany at 17:06 ---------- Poprzedni post napisany at 17:05 ----------

btw, wszystkim Andrzejom najlepszego życzę :hi:

Opublikowano
  • Autor

mamy w klubie takiego jednego Andrzeja.:naughty:

Opublikowano

tez bym sie skusil na znaczek :) jak bedziecie zamawiac to pisac w tym temacie :)

Opublikowano

Andrzeje 100 lat! To kto stawia?

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

:naughty: