Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
spoko spoko ja na sobotę mam moda RNS-D plus TV DVBT i kiera multi wiec na spota przyjadę nieźle wyposażony z Jarkiem będziemy to składać

Ja też pomodziłem będzie co oglądać bo wiele modów siadło ludziom :hi:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a ja w poniedziałek odstawiam auto do lakiernika.bedzie robił drzwi.

Opublikowano

Żeby ci się znowu coś nie objawiło na aucie :)

Opublikowano

ebupy8ap.jpg

pesereza.jpg

ahu4unym.jpg

Kierrrra przyszla ale nie do konca jestem przekonany ze to b6

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Witam pany nada sie to na podsufitke?SAM03 Tkanina welur podsufitka na podsufitkę TANIO (3011441336) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a te plastiki bendą jakoś wyglądać przy czarnej podsufice? i jakim klejem to kleić? z góry dzieki za odp.:hi:

DSC08772.jpg

Opublikowano

A po modzeniu na poliftową podsufitkę nie zostały Ci czasem te lampki z tylnego słupka? bo mam zepsute przełączniki...

Opublikowano

:hi:

Wściekły kombiak

---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ----------

Fajny czarnuch:slina:

Oferta - Audi RS4 - Samochód w stanie b.dobrym ,został oklejony folia czarna matową , orginalny lakier - błekit metalik

Opublikowano
A po modzeniu na poliftową podsufitkę nie zostały Ci czasem te lampki z tylnego słupka? bo mam zepsute przełączniki...
Mam jeszcze w aucie bo nie zdążyłem poprzekładać gratów:facepalm: ale jak sie uda to wezme ci je w niedziele
Opublikowano

Fajny, ale jak na 150 tysi to kiera troszkę przytarta.... :whistling:

A to kolegi? AUDI A3 1.8Turbo Full opcja ! Nowy Sącz ? Tablica.pl

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

Mam jeszcze w aucie bo nie zdążyłem poprzekładać gratów:facepalm: ale jak sie uda to wezme ci je w niedziele

Super. Ciekawe, dużo zabawy z podsufitką?

Opublikowano
  • Autor
Witam pany nada sie to na podsufitke?SAM03 Tkanina welur podsufitka na podsufitkę TANIO (3011441336) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a te plastiki bendą jakoś wyglądać przy czarnej podsufice? i jakim klejem to kleić? z góry dzieki za odp.:hi:

http://s4.postimage.org/z95ooq6jd/DSC08772.jpg

Stasiu jezeli chodzi o klej to najlepiej kup tam gdzie materiał.oni ci doradza jaki ma byc.bo tez maja w ofercie.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

Super. Ciekawe, dużo zabawy z podsufitką?

Nie wiem dopiero przede mną,zaczynam dopiero po niedzieli kompletuje graty i musze zamówić materiał na obklejenie bo jak gość mi powiedział ile za tą podsufitke z polifta chce to sciągne tą co mam w aucie i obkleje:naughty::naughty:
Opublikowano

Też nad tym myślałem. Byłem gdzieś ostatnio w sklepie z materiałami i rzucił mi się w oczy czarny- pikowany w romby :kox:

Gdzieś czytałem, że najlepszy jest klej w sprejju

---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

:slina:19" PORSCHE, Q7, Touareg 4x9J 5x130 et60 !!!! (3018296994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ----------

A co Stasiu myślałeś nad dekorami? Bo ja chyba sobie zamówię takie cuś na ramkę grilla FOLIA 3M CARBON CZARNY 3D DI-NOC CA-421 / ROZMIARY (3028517190) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
  • Autor

Siara ciekawie moze wygladac ramka w takim carbonie.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ----------

:slina:19" PORSCHE, Q7, Touareg 4x9J 5x130 et60 !!!! (3018296994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ----------

A co Stasiu myślałeś nad dekorami? Bo ja chyba sobie zamówię takie cuś na ramkę grilla FOLIA 3M CARBON CZARNY 3D DI-NOC CA-421 / ROZMIARY (3028517190) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Właśnie przeglądałem tą aukcje do poludnia co wkleiłeś i tak sie zastanawiam czy to bendzie jako wyglądać w aucie, znalazłem zdjecie jak audi wyglądało zaraz po zakupie:facepalm:

Zdj_cie0146.jpg

Opublikowano

Widziałeś tą folię u mnie na dekorach? Michał ma czarny carbon

---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ----------

znalazłem zdjecie jak audi wyglądało zaraz po zakupie:facepalm:

http://s11.postimage.org/v8wagvmrj/Zdj_cie0146.jpg

no "troszkę" się różnią :wink:

Opublikowano

Grzesiek to tutaj też masz rs4 ale to pewnie się nie sprzeda bo ma przecież większy przebieg niż prawie wszystkie b5 tdi na allegro:polew:

audi rs4 B5 2000rok 2,7 bi turbo (3004100376) - motoAllegro

Opublikowano

A wygląda na mniej styraną :wink:

---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:16 ----------

:: RS4 Conversions - Gallery ::

Opublikowano

wciąż poszukuję jakiś fajnych 17" na lato, wzór coś w stylu pełnego koła :) jakbyście gdzieś widzieli na wulkanizacji, gdziekolwiek to dajcie znać :)

Opublikowano

Nasz kolega od cytryny miał "kołpaki" - może jeszcze ma :naughty:

bronekb5 - gwoli ścisłości :wink:

Opublikowano

co to za kołpaki ? i jakiej cytryny ?