Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może bym opatrzył ale prądu nie mam i pisze z telefonu. A w domu mam tylko edge więc to nie chodzi. Może kiedyś zrobią 3G

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To jak bedziesz jutro w robocie to looknij bo koles ma tam caly zestaw z adapterami i okablowaniem tylko do mfd2 czy to podejdzie do rns

Opublikowano
Już patrzyłem ale to nie to. Ten drugi może by jakoś dało radę ale lepiej poczekać i kupić coś dobrego. Ewentualnie ekran pod sufit z DVD i wyjściem AV na RNS-D

Dixon a ty co chcesz działać?

A u mnie będę chciał ogarnąć włączanie świateł drl po kluczyku Wiązkę drl i opis mniej więcej gdzie to podpiąć mam od gwerty kupiłem jak już robiłem bixy z Q7 to mam miejsce wolne po długich:decayed: Ale to dopiero pewnie po świętach bo czekam na dostawę żarówek led cree z de

Opublikowano

To drl najlepiej zrobić na dodatkiem module z Allegro. Wtedy jest najmniej roboty.

---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 19:23 ----------

Michał zestaw chyba poszedł. W takiej cenie to była okazja, sam emulator i DVD były warte ponad 500 pln. Jak podepniesz DVD to chyba nie będzie już miejsca na kamerę.

A podłączenie Zewnętrznych ekranów to kwestia wyjść AV w DVD. Anie widziełś gdzieś tematu o fabrycznym TV jakie on ma wejścia i wyjścia.

Opublikowano

Michał, dzięki za folię :wink:

IMG_3575.jpg

Opublikowano

Napisz PW do WRC .

Opublikowano

Młody - kilka dni temu zajumali mu kompa, kable, schematy - rozmawiałem z nim telefonicznie wczoraj kilka razy i muszę ratować się z kim innym :(

iPad Tapatalk HD

Opublikowano

Jarek łykam to DVD z tymi kabelkami w opcji tego adaptera jest sterowanie DVD za pomocą NAVI wiec nawet pilot nie bedzie potrzebny i ponoć nawet do niego można dysk zewnętrzny podpiąć wiec jest to wypaśny system ;)

Opublikowano

Tylko ten adapter jest pod mfd2 i raczej nie podejdzie. Do mfd i rns-d tez są takie ale kosztują ponad 300pln

Ci nie zmienia faktu że DVD jest fajne.

Opublikowano

Podejdzie pod RNS-D bo patrzyłem w specyfikacje tego modelu i jest też

---------- Post dopisany at 09:46 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ----------

to jest ten sam co tutaj http://www.bartex-caraudio.com.pl/pliki/INTERF-VW-MFD_opis.pdf

Opublikowano
Młody - kilka dni temu zajumali mu kompa, kable, schematy - rozmawiałem z nim telefonicznie wczoraj kilka razy i muszę ratować się z kim innym :(

iPad Tapatalk HD

Wiem z auta żony C2, to zapytaj Cuber-a .

Opublikowano

iPad Tapatalk HD

Wiem z auta żony C2, to zapytaj Cuber-a .

Dzięki Andrzej ale już ktoś odpowiedział i zamówione :banan:

kur...a jeden pin 26zł :facepalm: co za ceny!

Opublikowano

jeździ b8 i 26 zł żałuje, Jarek no co ty

Opublikowano

Jarek u WRCa w temacie ostatnio gość wrzucił link do sklepu z pinami w DE ceny były fajne, a trochę tych pinów potrzebujesz.

Opublikowano
jeździ b8 i 26 zł żałuje, Jarek no co ty

...a może to B8 mojej babci :grin:

4 lampy po 5 pinów każda przelicz :facepalm:

a jak masz wtykę i gniazdo z 30 x 2 pinami - to dopiero zaboli :kwasny:

zamówiłem w VW nie jest tak tragicznie 130.60 zł bo utylizuje swoje stare piny, ale jak chciałbym instalację nową to 4x więcej!

ostatnio zrobiłem kabelki do grzanych stołków dla gościa z Gdańska wyszło go +- 600zł za same druty :whistling:

Opublikowano

ale taka kolej rzeczy droższe auto droższe mody, jak miałem A3 to tam wszystko po 50 zł szło kupić nawet taniej nieraz, to była bajka a niestety A4 to ceny jak z kosmosu i nie koniecznie musi to być B8 :)

Opublikowano

Mike u tych magików którzy mają te zderzaki (nie znajdzie się zderzak polfit do A6 s-line) :naughty:

Opublikowano
  • Autor

michał a ten gosciu z tego złomu w gorlicach ma jakies czesci na internecie?moze ma jakas strone tego złomu?

Opublikowano

pisze to po raz setny LUXCAR i gorlice szukać po allegro dzwonić do nich nie ma sensu bo i tak przez w uja walą