Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Montaż subwoofera - video w cda.pl

Robię Car AUDIO ma ktoś namiary na tego speca :polew: ?

---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:01 ----------

bez sensu:decayed:przynajmniej dla mnie.:decayed:

Niestety nie ma nić na zbyciu prezes beret :hi:

wtryski juz mam.nawet zdazyłem załozyc.jutro moje ida do sprawdzenia.

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A no to Elegancko :hi:

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ----------

Mikołaj się zdeczka spóźnił ale ważne że dotarł i sprośne frykasy na noc poślubną mojej niuni już są :radocha::boobs::sex:

76gl.jpg

Opublikowano

ryba daj znać jak się myliłem

Opublikowano
A no to Elegancko :hi:

---------- Post dopisany at 17:40 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ----------

Mikołaj się zdeczka spóźnił ale ważne że dotarł i sprośne frykasy na noc poślubną mojej niuni już są :radocha::boobs::sex:

http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/546/76gl.jpg

ładny pakiecik, od kogo brałeś?

Opublikowano

Od Durasa podejście do klienta mega fachowe a i zniżki mega mega konkretne szczególnie na MOTULA i CASTROLA do przekładni :hi:

Opublikowano
Od Durasa podejście do klienta mega fachowe a i zniżki mega mega konkretne szczególnie na MOTULA i CASTROLA do przekładni :hi:

daj jakieś namiary, szykuje mi sie wymiana oliwy niebawem, to może bym się zaopatrzył:whistling:

Opublikowano

Powitać Panowie !:decayed:

Mam do opylenia komplet foteli do a4 B5 97r Sedan dzielona kanapa. Fotele zwykłe w bardzo dobrym staniem ! oddam za dobrą cene :grin:

Pytania pisać na private:D Posiadam również kierownice zwykłą z przedlifta skórzanę z poduszką, lapmy przód z przed lifta, oraz grill. TANIOCHA !

Opublikowano
Powitać Panowie !:decayed:

Mam do opylenia komplet foteli do a4 B5 97r Sedan dzielona kanapa. Fotele zwykłe w bardzo dobrym staniem ! oddam za dobrą cene :grin:

Pytania pisać na private:D Posiadam również kierownice zwykłą z przedlifta skórzanę z poduszką, lapmy przód z przed lifta, oraz grill. TANIOCHA !

Weź na spota w niedziele te graty to je prędzej pogonisz kolego :hi: Galeria sandecja godzina 16

---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:09 ----------

daj jakieś namiary, szykuje mi sie wymiana oliwy niebawem, to może bym się zaopatrzył:whistling:

Już ci piszę wszystko na priv :hi:

Opublikowano

Czikita no jakbym nie wiedział kiedy spoty są przecież nie jeden raz byłem:P:P:P:facepalm:

Opublikowano

Takiego niebieskiego auta jak masz w awatarze nie kojarzę :wink:

Opublikowano

to tylko avatar:P Adudiczke mam czarna:P przypomnij sobie filmik z weselea z zabrzA z tego roku jak odrowadzaliśmy siare:) są tylko dwa audi na KLI Cris i Ja:)

Opublikowano
to tylko avatar:P Adudiczke mam czarna:P przypomnij sobie filmik z weselea z zabrzA z tego roku jak odrowadzaliśmy siare:) są tylko dwa audi na KLI Cris i Ja:)

Dwa czarne na KLI :decayed:

Opublikowano

qunadu5y.jpg

U mnie też spóźnioni mikołaj wczoraj wbił na chate;D 3.0 T Quattro

Opublikowano

czarne tylko 2:P:P:P:P:grin:

Opublikowano

Dwa czarne na KLI :decayed:

A Jarek??? :palacz:

Opublikowano

Się powodzi 3.0 Q :hi:

---------- Post dopisany at 19:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ----------

Ma kto lamy po-lift do przodu w dobrych pieniądzach ?

Opublikowano

Na spota nim wpadne;D

Opublikowano
  • Autor
ryba daj znać jak się myliłem

na razie wtryski sprawdziłem,

---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------

Czikita no jakbym nie wiedział kiedy spoty są przecież nie jeden raz byłem:P:P:P:facepalm:

jakos tez cie nigdy nie widziałem.ciezko bedzie sprzedac graty z przedlifta.kazdy raczej wymienia na polifty.tak jak ty pewnie zrobiłes.

---------- Post dopisany 16-01-2014 at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany 15-01-2014 at 22:35 ----------

:hi:

Opublikowano

Audi A4 II (B6) 1.9 TDI

Audi A4 II (B6) 1.9 TDI

Audi A4 II (B6) 1.8T

COŚ jest nie tak z tymi B6 że takie tanie jak barszcz bo aż dziw bierze :shock3:

---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ----------

Audi A4 II (B6) 1.9 TDI O i jeszcze ta

---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ----------

Audi A4 II (B6) 1.9 TDI

Opublikowano

Tą 1.8T by brał;D ciekawe dlaczego taka cena