jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Kto chętny na taki wypad ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/363009-wakacje-2016-albania/ Edytowane 19 Czerwca 2016 przez jozek726
ryba85 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Opublikowano 3 Lipca 2016 tochyba też sie fejsbukowe spoty zrobiły bo na żadnym forum nikt nic nie pisze. zemis co tam u ciebie?
krzysieksza Opublikowano 3 Lipca 2016 Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja dzisiaj taką małą pamiątkę dostałem :-P
Zemis Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 A dalej śmigam Pastuchem...wystawiłem go raz i jakos nikt sie nie trafił, ale moze go jeszcze wystawie bo auto czeka na mnie;) a tak to spoko. Od czwartku bede w Roznowie to wpadnij na kawę
ryba85 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 jak dlugo bedziesz w rożnowie?bo u mnie troche kiepsko z czasem . o żesz nawet nie wiedziałem że znikła mi jedna czerwona kropa .
jacek70 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 znikła mi jedna czerwona kropa Czas leczy ---kropki.☺
krzysieksza Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Jedzie ktoś w niedzielę na limanową??
krzysieksza Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 A co rozdają w Limanowej w Niedziele? Kumpel Lancerem EVO 9 zrobił licencje i startuje
Zemis Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Bo to teraz dwie rajdówki w TGB słyszałem prawda to? Rybus ja robię piec dni potem wolne i znów piec dni, jak cos to dzwon to dogadamy co i jak:) A za co ta kropkę miałeś?
krzysieksza Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Bo to teraz dwie rajdówki w TGB słyszałem prawda to? Rybus ja robię piec dni potem wolne i znów piec dni, jak cos to dzwon to dogadamy co i jak:) A za co ta kropkę miałeś? Ten z Lancera ma międzynarodową licencję rajdową a drugi to kto??
ryba85 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 A za co ta kropkę miałeś? miałem dwie kropy bo komuś z zielonych sie nudziło a prawda jest taka że tutejszej władzy nie podoba sie że ja i niektórzy zalogowani są na dwóch innych forach które powstały po aferze ''bukowina 2015''i wiesz napisze coś nie tak to kropa . za tego posta pewnie też bedzie kropa . więc jak mój nick bedzie czarny a pod spodem bedzie czarny napis ''zbanowany ''to zostaje kontakt telefoniczny jak coś to bede dzwonił tylko podeślij mi smsa z twoim nr bo mój zj**... tel gubi kontakty.z czasem u mnie kiepsko od kiedy sie mała urodziła.
Zemis Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 A to Rybka ładnie warsztat otwarles;) długo tylko przeglądam forum a w NS to juz w ogole nie wiem co sie dzieje:/ ale cóż życie... Aha rozumie, mi tez cos nieco sie obiło o uczy odnośnie tej imprezy klubowej. Jednak wydaje mi sie ze nie powinno to mieć żadnego znaczenia czy jestes na jakimś innym forum. Chyba ze sie jakos zmienił regulamin, nie wiem:/ A Ty nie zmieniłeś numeru? Słyszałem cos o jakiejś Hondzie Civic (chyba) ze w TGB rozrasta sie historia sportów motorowych;) ale prędzej Ty bedziesz wiedział co i jak Krzychu.
krzysieksza Opublikowano 7 Lipca 2016 Opublikowano 7 Lipca 2016 A to Rybka ładnie warsztat otwarles;) długo tylko przeglądam forum a w NS to juz w ogole nie wiem co sie dzieje:/ ale cóż życie... Aha rozumie, mi tez cos nieco sie obiło o uczy odnośnie tej imprezy klubowej. Jednak wydaje mi sie ze nie powinno to mieć żadnego znaczenia czy jestes na jakimś innym forum. Chyba ze sie jakos zmienił regulamin, nie wiem:/ A Ty nie zmieniłeś numeru? Słyszałem cos o jakiejś Hondzie Civic (chyba) ze w TGB rozrasta sie historia sportów motorowych;) ale prędzej Ty bedziesz wiedział co i jak Krzychu. A no tak jest Civic Type R robiony u Stanleja (firma gdzieś koło Limanowej która przerabia samochody do rajdów) czarny tylko on dopiero zaczyna ;-)
Zemis Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 Aha no to widze ze moda zrobiła sie na "rajdowca";)
krzysieksza Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Pany wejdzie u nas w b5 10j na tył??
Rekomendowane odpowiedzi